Nasumično

Jigoku Shoujo Epizoda 20

TV Sub Datum Izlaska November 13, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Jigoku Shoujo
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Jigoku Shoujo Epizoda 20, Watch Jigoku Shoujo Epizoda 20, don't forget to click on the like and share button. Anime Jigoku Shoujo always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Jigoku Shoujo

Hell Girl, Jigoku Shojo, 地獄少女
Ocena 7.63
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2005 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26
Jeste li čuli za paklenu prepisku? Oni sa snažnom ljutnjom mogu pristupiti ovoj misterioznoj veb stranici tek u ponoć, omogućavajući im da unesu bilo čije ime i da tu osobu prevezu pravo u pakao. Ai Enma, paklena devojka, neće suditi da li izabrana meta zaslužuje kaznu ili ne; ona će vam se samo osvetiti. O ovoj mladoj devojci se ne zna mnogo osim da ona brzo izvršava svoje zadatke uz pomoć tri lutke od slame. Međutim, postoji samo jedna zamka - kao plaćanje za izvršenje takvog zahteva, korisnik mora sebe osuditi na zagrobni život u paklu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat