Nasumično

Jesen 2005

Akagi

Madhouse
26 epizode · TV Completed Mahjong Legend Akagi: The Genius Who Descended Into the Darkness, The Legend of Mahjong: Akagi, 闘牌伝説アカギ 闇に舞い降りた天才
7.94

Iako je mahjong igra koja se često igra sa porodicom i prijateljima, to je takođe igra koja se igra u najmračnijim uglovima društva. Nangou je kompulzivni kockar koji je akumulirao dug preko tri miliona jena. U poslednjem pokušaju da očisti svoj rekord, odlučuje da se kladi na igru mahjonga sa mafijom. Nažalost, kako igra odmiče, Nangou se samo pomera dalje od nagrade i bliže smrti. Kad se čini da je izgubljena svaka nada, igraonicu iznenada upada Shigeru Akagi, mladi dečak u begu od policije. Očajnički želeći da preokrene utakmicu, Nangou preda igru Akagiju nakon što ga je naučio nekoliko pravila. Mafija može samo da se smeška dok Akagi sedi za igru. Međutim, ubrzo dolaze da saznaju da je Akagi prirodno kockar. Impozantna figura koja se ne boji smrti. Onaj kome je suđeno da postane legenda.

Jigoku Shoujo

Studio Deen
26 epizode · TV Completed Hell Girl, Jigoku Shojo, 地獄少女
7.63

Jeste li čuli za paklenu prepisku? Oni sa snažnom ljutnjom mogu pristupiti ovoj misterioznoj veb stranici tek u ponoć, omogućavajući im da unesu bilo čije ime i da tu osobu prevezu pravo u pakao. Ai Enma, paklena devojka, neće suditi da li izabrana meta zaslužuje kaznu ili ne; ona će vam se samo osvetiti. O ovoj mladoj devojci se ne zna mnogo osim da ona brzo izvršava svoje zadatke uz pomoć tri lutke od slame. Međutim, postoji samo jedna zamka – kao plaćanje za izvršenje takvog zahteva, korisnik mora sebe osuditi na zagrobni život u paklu.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano