Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Jigoku Shoujo Epizoda 17

TV Sub Datum Izlaska October 23, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Jigoku Shoujo
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Jigoku Shoujo Epizoda 17, Watch Jigoku Shoujo Epizoda 17, don't forget to click on the like and share button. Anime Jigoku Shoujo always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Jigoku Shoujo

Hell Girl, Jigoku Shojo, 地獄少女
Ocena 7.63
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2005 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26
Jeste li čuli za paklenu prepisku? Oni sa snažnom ljutnjom mogu pristupiti ovoj misterioznoj veb stranici tek u ponoć, omogućavajući im da unesu bilo čije ime i da tu osobu prevezu pravo u pakao. Ai Enma, paklena devojka, neće suditi da li izabrana meta zaslužuje kaznu ili ne; ona će vam se samo osvetiti. O ovoj mladoj devojci se ne zna mnogo osim da ona brzo izvršava svoje zadatke uz pomoć tri lutke od slame. Međutim, postoji samo jedna zamka - kao plaćanje za izvršenje takvog zahteva, korisnik mora sebe osuditi na zagrobni život u paklu.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !