Nasumično

Bleach: Thousand-Year Blood War: Part 2 Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska Septembar 23, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Bleach: Thousand-Year Blood War

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Bleach: Thousand-Year Blood War: Part 2 Epizoda 11, gledajte Bleach: Thousand-Year Blood War: Part 2 Epizoda 11. Bleach: Thousand-Year Blood War Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Bleach: Thousand-Year Blood War

BLEACH 千年血戦篇
Ocena 9.23
Status: Hiatus Studio: Datum Izlaska: 2022 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: , Vrsta: TV Epizode: 52
Da li je sve to bila samo slučajnost, ili je bilo neizbežno? Ičigo Kurosaki je stekao moći šinigamija kroz slučajni susret. Kao zamenski šinigami, Ičigo je bio uhvaćen u nemiru Društva duša, mesta gde se okupljaju pokojne duše. Ali uz pomoć svojih prijatelja, Ičigo je savladao svaki izazov da postane još jači. Kada se novi šinigami i novi neprijatelj pojave u njegovom rodnom gradu Karakuri, Ičigo skače nazad na bojno polje sa svojim Zanpakutom da pomogne onima kojima je potrebna. U međuvremenu, Društvo duša primećuje nagli porast broja šupljina koje se uništavaju u Svetu Živih. Oni takođe dobijaju odvojene izveštaje o nestanku stanovnika okruga Rukon. Konačno, Seireitei, dom žetelaca duša, je na udaru grupe koja sebe naziva Vandenreich. Predvođeni Ihvachom, ocem svih Kvincija, Vandenrajh objavljuje rat protiv žetelaca duša sa sledećom porukom: „Za pet dana, Društvo duša će biti uništeno od strane Vandenrajha. Istorija i istina koju su Žeteoci duša skrivali hiljadu dugih godina konačno su izneti na videlo. Sve se stvari moraju završiti kada počinje poslednja bitka Ičiga Kurosakija!

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano