Nasumično

Initial D First Stage Epizoda 12

Download Initial D First Stage Epizoda 12, Watch Initial D First Stage Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Initial D First Stage always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Objašnjeno je poređenje između stila vožnje Civic EG6 i tipa Eight-Sik u vezi sa misterijom ovog novog đavola nizbrdo iz Miogija. Iketani zahteva da Takumi demonstrira skriveni potencijal koji nosi S13.

Initial D First Stage

頭文字〈イニシャル〉D
Ocena 8.28
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 1998 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26

Za razliku od svojih prijatelja, Takumi Fujivara nije posebno zainteresovan za automobile, sa malo ili nimalo znanja o svetu automobilskih entuzijasta i uličnih trkača. Sin vlasnika prodavnice tofu-a, zadatak mu je da svako jutro tovarno isporučuje tofu, vozeći se planinom Akina. Stoga bi razgovori o automobilima ili vožnji uopšte samo podsetili Takumija na zamornu svakodnevnicu koja mu je bila nametnuta.

Jedne noći, Akagi Red Suns, zloglasni tim uličnih trkača, posećuju grad Akinu da izazovu lokalni planinski prevoj. Predvođeni sa svoja dva asa, Riousuke i Keisuke Takahashi, Red Suns planiraju da osvoje sve trkačke staze u Kantu, uspostavljajući se kao najbrža posada u regionu. Međutim, na veliku nevericu, jednog od njihovih asova sustiže stara Toiota AE86 tokom vožnje kući iz Akine. Posle incidenta, braća Takahashi oprezni su prema misterioznom vozaču, izvanredno tehnikom i iskustvom na lokalnim putevima - AE86 na planini Akina.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat