Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Initial D First Stage Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska November 29, 2020 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Initial D First Stage
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Initial D First Stage Epizoda 1, Watch Initial D First Stage Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Initial D First Stage always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Takumi Fujivara je osamnaestogodišnji srednjoškolac koji se obično čini odmaknut i nezainteresovan za većinu stvari. Zajedno sa njegovim najboljim prijateljem Itukijem, obojica rade na benzinskoj pumpi. Oni su prijatelji sa mladićem po imenu Iketani, vođom Akina Speedstars, lokalnog trkačkog tima i njihovim menadžerom Iuichi. Jedne noći, Iketani dovodi njih dvojicu na planinu Akinu da iskuse život uličnog trkača. Ali tačno na vreme, RedSunsi sa planine Akagi predvođeni braćom Takahashi došli su da izazovu Speedstars na trku. Ono što ne znaju je da je najbrži automobil na nizbrdici Osam-šest i to je ono što Takumi koristi za isporuku tofua svakog jutra.

Initial D First Stage

頭文字〈イニシャル〉D
Ocena 8.28
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 1998 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26

Za razliku od svojih prijatelja, Takumi Fujivara nije posebno zainteresovan za automobile, sa malo ili nimalo znanja o svetu automobilskih entuzijasta i uličnih trkača. Sin vlasnika prodavnice tofu-a, zadatak mu je da svako jutro tovarno isporučuje tofu, vozeći se planinom Akina. Stoga bi razgovori o automobilima ili vožnji uopšte samo podsetili Takumija na zamornu svakodnevnicu koja mu je bila nametnuta.

Jedne noći, Akagi Red Suns, zloglasni tim uličnih trkača, posećuju grad Akinu da izazovu lokalni planinski prevoj. Predvođeni sa svoja dva asa, Riousuke i Keisuke Takahashi, Red Suns planiraju da osvoje sve trkačke staze u Kantu, uspostavljajući se kao najbrža posada u regionu. Međutim, na veliku nevericu, jednog od njihovih asova sustiže stara Toiota AE86 tokom vožnje kući iz Akine. Posle incidenta, braća Takahashi oprezni su prema misterioznom vozaču, izvanredno tehnikom i iskustvom na lokalnim putevima - AE86 na planini Akina.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat