Nasumično

Proleće 1998

Aa! Megami-sama!: Chichaitte Koto wa Benri da ne

OLM
12 epizode · TV Completed ああっ女神さまっ 小っちゃいって事は便利だねっ
6.92

Velika kolekcija koja se sastoji od avantura Boginja predstavljenih u anime i manga seriji Ah, moja boginja. Parodije na druga dela i veliki broj šala preplavljuju ovu seriju šortsa u kojima Boginje muče i druže se sa svojim prijateljem Gan pacovom.

Cowboy Bebop

Sunrise
26 epizode · TV Completed カウボーイビバップ
8.79

2071. godine čovečanstvo je kolonizovalo nekoliko planeta i meseci Sunčevog sistema ostavljajući za sobom sada nenaseljivu površinu planete Zemlje. Policija Inter solarnog sistema pokušava da održi mir u galaksiji, delimično potpomognuti lovcima na odmetnike, zvanim “Kauboji”. Ragtag tim na svemirskom brodu Bebop su dve takve osobe. Nježni i bezbrižni Spajk Špigel uravnotežen je njegovim bučnim, pragmatičnim partnerom Jetom Blekom dok par zarađuje za život jureći za blagodatima i prikupljajući nagrade. Izbačen iz kursa dodavanjem novih članova koje susreću na putovanjima – Ein, genetski inženjerski visoko inteligentni velški korgi; fatale fem Faie Valentine, zagonetna prevarantica sa gubitkom pamćenja; i čudno dete za kompjuterske mačke Edvard Vong – posada se upušta u uzbudljive avanture koje malo po malo razotkrivaju mračnu i misterioznu prošlost svakog člana. Dobro uravnotežen sa akcijom velike gustine i lakomislenom komedijom, Covboi Bebop je svemirski klasik Zapada i omaž glatkoj i improvizovanoj muzici po kojoj je i dobio ime.

Initial D First Stage

Gallop, Studio Comet
26 epizode · TV Completed 頭文字〈イニシャル〉D
8.28

Za razliku od svojih prijatelja, Takumi Fujivara nije posebno zainteresovan za automobile, sa malo ili nimalo znanja o svetu automobilskih entuzijasta i uličnih trkača. Sin vlasnika prodavnice tofu-a, zadatak mu je da svako jutro tovarno isporučuje tofu, vozeći se planinom Akina. Stoga bi razgovori o automobilima ili vožnji uopšte samo podsetili Takumija na zamornu svakodnevnicu koja mu je bila nametnuta.

Jedne noći, Akagi Red Suns, zloglasni tim uličnih trkača, posećuju grad Akinu da izazovu lokalni planinski prevoj. Predvođeni sa svoja dva asa, Riousuke i Keisuke Takahashi, Red Suns planiraju da osvoje sve trkačke staze u Kantu, uspostavljajući se kao najbrža posada u regionu. Međutim, na veliku nevericu, jednog od njihovih asova sustiže stara Toiota AE86 tokom vožnje kući iz Akine. Posle incidenta, braća Takahashi oprezni su prema misterioznom vozaču, izvanredno tehnikom i iskustvom na lokalnim putevima – AE86 na planini Akina.

Trigun

Madhouse
26 epizode · TV Completed トライガン
8.24

Vash the Stampede je čovjek s nagradom od 60.000.000.000 USD na glavi. Razlog: on je nemilosrdni zlikovac koji baca otpad na sve one koji mu se suprotstavljaju i iz zabave izravnava čitave gradove, donoseći mu naslov “Humanoidni tajfun”. Ostavlja trag smrti i razaranja gdje god krene, i svatko se može smatrati mrtvim ako uspostavi kontakt očima – ili barem tako govore glasine. Zapravo, Vash je velika mekinja koja tvrdi da nikad nije oduzela život i izbjegava nasilje po svaku cijenu.

Sa svojom ludom opsesijom krafni i bufovskim stavom, Vash prelazi pustaru planete Gunsmoke, a sve to slijede dvije agentice osiguranja, Meryl Stryfe i Milly Thompson, koje pokušavaju minimalizirati njegov utjecaj na javnost. Ali uskoro, njihove nezgode evoluiraju u situacije života ili smrti, dok je grupa legendarnih atentatora pozvana da triou nanese patnju. Vashova mučna prošlost će se razotkriti, a njegov moral i principi gurnuti do prijelomne točke.

Yu-Gi-Oh! Sezona 0

Toei Animation
27 epizode · Completed King of Games, Yu-Gi-Oh! First Series, Yu-Gi-Oh! Serie Zero, Yugi-Oh, Yuugiou, Yu-Gi-Oh Season 0, 遊☆戯☆王
7.21

Nasilnici često ciljaju nekoga slabašnog i nejakog – nekog baš kao što je Iuugi Mutou. Njegova prelepa drugarica iz detinjstva, Anzu Mazaki, uvek je tu da se zauzme za njega, ali on ne može zauvek da zavisi od nje. Katsuia Jonouchi, koji je skoro uvek u pratnji svog verbalnog sparing partnera Hiroto Honda, takođe ne deluje kao loša osoba, uprkos tome što uvek donosi probleme Iuugiju. Ali najviše od svega, Jugi želi pravog prijatelja koji ga razume i nikada ga ne bi izdao.

Iuugi čuva svoju milenijumsku slagalicu, drevni egipatski artefakt koji je donet u prodavnicu igara njegovog dede. Verujući da će mu rešavanje zagonetke ispuniti njegovu želju, on dovršava slagalicu, oslobađajući novu ličnost u sebi – dušu &kuot;Kralja igara&kuot;

Mračna, uvrnuta, snažna i pouzdana, nova ličnost po imenu Iami Iuugi je sušta suprotnost Iuugiju. U slučaju bilo kakve nepravde prema njemu, Iami Iuugi preuzima Iuugijevo telo i tera protivnika u &kuot;Igru senki&kuot; Ulozi su visoki, jer ko izgubi, osetiće ukus tame koja živi u njegovom sopstvenom srcu.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano