Nasumično

Ijiranaide, Nagatoro-san – Sezona 2 Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska Februar 25, 2023 · ? views · Postavio Licdu · Serije Ijiranaide, Nagatoro-san

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Ijiranaide, Nagatoro-san – Sezona 2 Epizoda 9, gledajte Ijiranaide, Nagatoro-san – Sezona 2 Epizoda 9. Ijiranaide, Nagatoro-san Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Ijiranaide, Nagatoro-san

Ijiranaide, Nagatoro San, Don't Toy with Me, Miss Nagatoro, Please don't bully me, Nagatoro, イジらないで、長瀞さん
Ocena 7.53
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: , Vrsta: TV Epizode: 24

Srednjoškolka Hajase Nagatoro voli da svoje slobodno vreme provodi radeći jednu stvar, a to je da maltretira njenog Senpaija! Nakon što Nagatoro i njene prijateljice nalete na crteže ambicioznog umetnika, uživanje pronalaze u nemilosrdnom maltretiranju istog, odnosno plašljivog Senpaija. Nagatoro odlučuje da nastavi njenu okrutnu igru i svakodnevno ga posećuje kako bi mogla primorati Senpaija da radi šta god je u tom trenutku zanima, posebno ako mu je neprijatno. 

Pomalo uzbuđen i pomalo uplašen od Nagatoro, Senpai neprestano biva uvučen u njene ludorije jer se protiv njega koriste njegovi interesi, hobiji, izgled, pa čak i ličnost dok se zabavlja na njegov račun. Kako vreme prolazi, Senpai shvata da mu se ne sviđa Nagatorino prisustvo i da njih dvoje razvijaju nelagodno prijateljstvo dok jedan strpljivo trpi antikvitete drugog.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano