Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Ijiranaide, Nagatoro-san – Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska June 13, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Ijiranaide, Nagatoro-san
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Ijiranaide, Nagatoro-san – Epizoda 10, Watch Ijiranaide, Nagatoro-san – Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Ijiranaide, Nagatoro-san always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Ijiranaide, Nagatoro-san

Ijiranaide, Nagatoro San, Don't Toy with Me, Miss Nagatoro, Please don't bully me, Nagatoro, イジらないで、長瀞さん
Ocena 7.53
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12

Srednjoškolka Hajase Nagatoro voli da svoje slobodno vreme provodi radeći jednu stvar, a to je da maltretira njenog Senpaija! Nakon što Nagatoro i njene prijateljice nalete na crteže ambicioznog umetnika, uživanje pronalaze u nemilosrdnom maltretiranju istog, odnosno plašljivog Senpaija. Nagatoro odlučuje da nastavi njenu okrutnu igru i svakodnevno ga posećuje kako bi mogla primorati Senpaija da radi šta god je u tom trenutku zanima, posebno ako mu je neprijatno. 

Pomalo uzbuđen i pomalo uplašen od Nagatoro, Senpai neprestano biva uvučen u njene ludorije jer se protiv njega koriste njegovi interesi, hobiji, izgled, pa čak i ličnost dok se zabavlja na njegov račun. Kako vreme prolazi, Senpai shvata da mu se ne sviđa Nagatorino prisustvo i da njih dvoje razvijaju nelagodno prijateljstvo dok jedan strpljivo trpi antikvitete drugog.

Komentari

  1. ja says:

    Sad ce boss fight, osecam.

  2. ja says:

    epizoda 11?????????????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Raspored