Nasumično

Helck Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska Septembar 7, 2023 · ? views · Postavio Licdu · Serije Helck

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Helck Epizoda 9, gledajte Helck Epizoda 9. Helck Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Helck

ヘルク
Ocena 7.44
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2023 Trajanje Epizode: 22 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 24
Dok čovečanstvo slavi poraz Gospodara Demona od strane usamljenog heroja, stanovnici demonskog sveta se pripremaju za takmičenje veka - turnir koji će odlučiti ko će naslediti titulu Gospodara Demona. Tri meseca kasnije, turnir se odvija bez ikakvih problema - osim činjenice da je favorit za pobedu upravo čovečanski heroj Helck! Sa osmehom i mahanjem, on lako pobeđuje svoje demonske protivnike, dok glasno izražava svoju mržnju prema ljudima. Iako poziva na uništenje čovečanstva, istina o onome što se krije iza njegovog vedrog izgleda ostaje misterija. Sumnjajući u Helckove namere, Crvena Vamirio - jedna od "Četiri nebeska kralja" koji nadgledaju demonski svet zajedno - pokušava otkriti šta heroj zaista želi. Sa titulom "Gospodar Demon" na kocki, sudbina demonskog sveta leži na njenim ramenima.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano