Nasumično

Grappler Baki Sezona 02 Epizoda 21

TV Sub Datum Izlaska Novembar 20, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Grappler Baki

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Grappler Baki Sezona 02 Epizoda 21, gledajte Grappler Baki Sezona 02 Epizoda 21. Grappler Baki Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Grappler Baki

グラップラー刃牙
Ocena 7.45
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2001 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 48
Otkako se rodio, Baki Hanma uvijek je znao samo borbu - jačanje svakog pojedinog mišića i učenje različitih tehnika iz različitih borilačkih vještina pod nadzorom svoje majke Emi Akezawe. Trenira kako bi se pripremio za suočavanje i na kraju nadmašio vlastitog oca Yuujiroua Hanmu, čovjeka kojeg su mase plašile kao "Ogriza" i kojeg su smatrali najjačim bićem na svijetu. Međutim, kad Baki shvati da majčine tehnike više nisu dovoljne, kreće na svoj način jačati. Tražeći moćne protivnike i stvarajući neraskidive veze s njima, on nastavlja rasti i tijelo i svoju dušu, dok sat nastavlja otkucavati sve bliže neizbježnom obračunu s ocem ... Mitsunari Tokugawa, organizator povijesnog borbenog prstena Tokugawa, stvorio je turnir na kojem sudjeluje 38 najboljih svjetskih boraca, od kojih su mnogi velemajstori u svom obliku borilačkih vještina. S izuzetkom oružja, sve što uđe u prsten Tokugawe tako da svaki borac može pokazati svoju istinsku snagu i najjače tajne poteze. Baki Hanma je mjesto na turniru zaradio zbog svog statusa vladajućeg prvaka borbenog prstena Tokugawe. Hoće li moći izaći na vrh?

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano