Nasumično

Zima 2001

Grappler Baki

Group TAC
48 epizode · TV Completed グラップラー刃牙
7.45

Otkako se rodio, Baki Hanma uvijek je znao samo borbu – jačanje svakog pojedinog mišića i učenje različitih tehnika iz različitih borilačkih vještina pod nadzorom svoje majke Emi Akezawe. Trenira kako bi se pripremio za suočavanje i na kraju nadmašio vlastitog oca Yuujiroua Hanmu, čovjeka kojeg su mase plašile kao “Ogriza” i kojeg su smatrali najjačim bićem na svijetu.

Međutim, kad Baki shvati da majčine tehnike više nisu dovoljne, kreće na svoj način jačati. Tražeći moćne protivnike i stvarajući neraskidive veze s njima, on nastavlja rasti i tijelo i svoju dušu, dok sat nastavlja otkucavati sve bliže neizbježnom obračunu s ocem …

Mitsunari Tokugawa, organizator povijesnog borbenog prstena Tokugawa, stvorio je turnir na kojem sudjeluje 38 najboljih svjetskih boraca, od kojih su mnogi velemajstori u svom obliku borilačkih vještina. S izuzetkom oružja, sve što uđe u prsten Tokugawe tako da svaki borac može pokazati svoju istinsku snagu i najjače tajne poteze.

Baki Hanma je mjesto na turniru zaradio zbog svog statusa vladajućeg prvaka borbenog prstena Tokugawe. Hoće li moći izaći na vrh?

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano