Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Grappler Baki Sezona 02 Epizoda 20

TV Sub Datum Izlaska November 20, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Grappler Baki
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Grappler Baki Sezona 02 Epizoda 20, Watch Grappler Baki Sezona 02 Epizoda 20, don't forget to click on the like and share button. Anime Grappler Baki always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Grappler Baki

グラップラー刃牙
Ocena 7.45
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2001 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 48
Otkako se rodio, Baki Hanma uvijek je znao samo borbu - jačanje svakog pojedinog mišića i učenje različitih tehnika iz različitih borilačkih vještina pod nadzorom svoje majke Emi Akezawe. Trenira kako bi se pripremio za suočavanje i na kraju nadmašio vlastitog oca Yuujiroua Hanmu, čovjeka kojeg su mase plašile kao "Ogriza" i kojeg su smatrali najjačim bićem na svijetu. Međutim, kad Baki shvati da majčine tehnike više nisu dovoljne, kreće na svoj način jačati. Tražeći moćne protivnike i stvarajući neraskidive veze s njima, on nastavlja rasti i tijelo i svoju dušu, dok sat nastavlja otkucavati sve bliže neizbježnom obračunu s ocem ... Mitsunari Tokugawa, organizator povijesnog borbenog prstena Tokugawa, stvorio je turnir na kojem sudjeluje 38 najboljih svjetskih boraca, od kojih su mnogi velemajstori u svom obliku borilačkih vještina. S izuzetkom oružja, sve što uđe u prsten Tokugawe tako da svaki borac može pokazati svoju istinsku snagu i najjače tajne poteze. Baki Hanma je mjesto na turniru zaradio zbog svog statusa vladajućeg prvaka borbenog prstena Tokugawe. Hoće li moći izaći na vrh?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat