Nasumično

Gosick – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska Januar 14, 2022 · ? views · Postavio MonoKuma · Serije Gosick

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Gosick – Epizoda 11, gledajte Gosick – Epizoda 11. Gosick Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Gosick

GOSICK -ゴシック-
Ocena 8.10
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2011 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 24
Kazuja Kudžo je student na razmeni na akademiji Svete Margarete, luksuznom internatu u južnoevropskoj zemlji Savilje. Poreklom iz Japana, njegova crna kosa i tamno smeđe oči tera ostale đake da ga se klone i da mu daju nadimak "Crni šinigami", zasnovan na popularnoj urbanoj legendi o putniku koji donosi smrt na proleće. Na dan kao i bilo koji drugi, Kudžo poseti školsku ekstravagantnu biblioteku u potrazi za pričama o duhovima. Međutim, pažnju mu je ubrzo odvukao zlatan pramen kose na stepenicama. Stepenice ga vode do velike bašte i prelepe devojke nalik lutki poznate kao Viktorika de Blois, čija složena i maštovita predviđanja omogućavaju da predvidi njihovu budućnost, koja je sada isprepletena. Sa više misterija koje se brzo razvijaju - uključujući izgled broda duhova i alhemičara snagom transmutacije - Viktorika i Kudžo, vezani za sudbinu i svoje jedinstvene veštine, nemaju drugog izbora već da se pouzdaju jedni u druge.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano