Nasumično

Zima 2011

Bakugan Battle Brawlers: Mechtanium Surge

TMS Entertainment
46 epizode · TV Completed 爆丸バトルブローラーズ Mechtanium Surge
6.15

Beelzebub

Pierrot Plus
60 epizode · TV Ongoing べるぜバブ
7.92

Ishiyama Srednja škola je u kojoj u potpunosti žive delinkventi, a neprestano nasilje i bezakonje su norma. Međutim, postoji jedno općepriznato pravilo – nemojte prići studenta prve godine Tatsumi Oga, najžestog borca ​​Ishiyame. Jednog dana, Oga je pored šeta pored korita kad naiđe na čovjeka koji pluta rijekom. Nakon što ga je Oga dohvatio, muškarac se popolovi po sredini kako bi otkrio bebu koja se uvuče na Ogina leđa i odmah stvori vezanost. Iako to još ne zna, ova se beba zove Kaiser de Emperana Beelzebub IV, ili skraćeno “BebaBeel” – sin Gospodara Demona! Kao da pronalazak budućeg Gospodara podzemlja nije dovoljan, Oga se suočava i s Hildegard, Beelovom demonskom sluškinjom. Zajedno pokušavaju odgojiti bebu Beela – iako okruženi maloljetnim delinkventima i demonskim moćima, njih dvoje možda čeka veći izazov nego što mogu zamisliti.

Gosick

Bones
24 epizode · TV Ongoing GOSICK -ゴシック-
8.10

Kazuja Kudžo je student na razmeni na akademiji Svete Margarete, luksuznom internatu u južnoevropskoj zemlji Savilje. Poreklom iz Japana, njegova crna kosa i tamno smeđe oči tera ostale đake da ga se klone i da mu daju nadimak “Crni šinigami”, zasnovan na popularnoj urbanoj legendi o putniku koji donosi smrt na proleće.

Na dan kao i bilo koji drugi, Kudžo poseti školsku ekstravagantnu biblioteku u potrazi za pričama o duhovima. Međutim, pažnju mu je ubrzo odvukao zlatan pramen kose na stepenicama. Stepenice ga vode do velike bašte i prelepe devojke nalik lutki poznate kao Viktorika de Blois, čija složena i maštovita predviđanja omogućavaju da predvidi njihovu budućnost, koja je sada isprepletena.

Sa više misterija koje se brzo razvijaju – uključujući izgled broda duhova i alhemičara snagom transmutacije – Viktorika i Kudžo, vezani za sudbinu i svoje jedinstvene veštine, nemaju drugog izbora već da se pouzdaju jedni u druge.

IS: Infinite Stratos

8bit
24 epizode · TV Completed IS 〈インフィニット・ストラトス〉
6.78

Eksoskeletno oružje koje je konstruirao Japan, Infinite Stratos (IS) mogu pilotirati samo žene. Njegova snaga i borbena moć toliko su golemi da je potpisan međunarodni ugovor o zabrani njegove upotrebe kao vojne imovine. Kad se otkrije da je 15-godišnji Ichika Orimura jedini muškarac sposoban za upravljanje IS-om, prisilno je upisan u Infinite Stratos Academy: potpuno ženski internat, čiji studenti diplomiraju da postanu piloti IS-a. U ovoj školi za obuku Ichika se ponovno sastaje s dvojicom svojih prijatelja iz djetinjstva, Houkijem Shinononom i Lingyin Huangom, te se sprijatelji s Cecilijom Alcott, predstavnicom IS-a iz Ujedinjenog Kraljevstva. Vođeni legendarnim pilotom Chifuyu Orimuraom – njihovom strogom učiteljicom u učionici i starijom sestrom Ichike – Ichika i djevojke morat će iskoristiti sve što im je na raspolaganju kako bi se obranile i svoju akademiju od opasnosti koje će nastati tijekom njihovog uzbudljivog školskog života.

Level E

David Production, Studio Pierrot
13 epizode · TV Completed レベルE
7.46

U današnje vreme stotine vanzemaljskih vrsta hoda Zemljom. Neki su pacifistički, drugi nasilni. Neki su ovde u istraživačke svrhe, drugi su kriminalci u karijeri. Međutim, ljudi ne znaju da su ovde.

Sada je još jedan vanzemaljac stigao na Zemlju. Jedan od najistaknutijih genija svemira sa ličnošću koja će privući sve vrste nevolja.

Otona Joshi no Anime Time

4 epizode · Special Completed Kawamo wo Suberu Kaze, A Wind Skimming the River's Surface, Dokoka Dewanai Koko, Yuuge, Jinsei Best 10, 大人女子のアニメタイム
7.39

Anime serijal zasnovan na kratkim, nagrađenim pričama za žene. Svaka epizoda ima svoju posebnu priču.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano