Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Gosick – Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska October 6, 2021 · ? views · Postavio MonoKuma · Serije Gosick
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Gosick – Epizoda 10, Watch Gosick – Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Gosick always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Gosick

GOSICK -ゴシック-
Ocena 8.10
Status: U Toku Studio: Datum Izlaska: 2011 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 24
Kazuja Kudžo je student na razmeni na akademiji Svete Margarete, luksuznom internatu u južnoevropskoj zemlji Savilje. Poreklom iz Japana, njegova crna kosa i tamno smeđe oči tera ostale đake da ga se klone i da mu daju nadimak "Crni šinigami", zasnovan na popularnoj urbanoj legendi o putniku koji donosi smrt na proleće. Na dan kao i bilo koji drugi, Kudžo poseti školsku ekstravagantnu biblioteku u potrazi za pričama o duhovima. Međutim, pažnju mu je ubrzo odvukao zlatan pramen kose na stepenicama. Stepenice ga vode do velike bašte i prelepe devojke nalik lutki poznate kao Viktorika de Blois, čija složena i maštovita predviđanja omogućavaju da predvidi njihovu budućnost, koja je sada isprepletena. Sa više misterija koje se brzo razvijaju - uključujući izgled broda duhova i alhemičara snagom transmutacije - Viktorika i Kudžo, vezani za sudbinu i svoje jedinstvene veštine, nemaju drugog izbora već da se pouzdaju jedni u druge.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Raspored