Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Fruits Basket 2019 Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska March 11, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Fruits Basket 2019
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Fruits Basket 2019 Epizoda 2, Watch Fruits Basket 2019 Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Fruits Basket 2019 always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Fruits Basket 2019

Fruits Basket (2019), Furuba, Fruits Basket (Zenpen), フルーツバスケット 1st season
Ocena 8.20
Status: Pauza Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 25
Tooru Honda je oduvek bila fascinirana pričom o kineskom zodijaku koju joj je voljena majka pričala kao dete. Međutim, iznenadna porodična tragedija menja joj život, a kasnije okolnosti je ostavljaju na miru. Tooru je sada prisiljena da živi u šatoru, ali malo zna da njen privremeni dom boravi na privatnom imanju cenjene porodice Souma. Naišavši jednog dana na njihov dom, nailazi na Shigurea, starijeg rođaka Soumu, i Iuki, „princa“ njene škole. Tooru objašnjava da živi u blizini, ali Soumas na kraju otkriva njenu dobro čuvanu tajnu beskućništva kad je vide kako se jedne noći vraća u svoj šator. Stvari počinju da traže Tooru jer joj ljubazno nude da je prime nakon što čuju za njenu situaciju. Ali ubrzo nakon toga, ona je zatečena u tuči između Iukija i njegovog raspoloženog rođaka Kioua. Pokušavajući da ih zaustavi, ona saznaje da porodica Souma ima sopstvenu dobro čuvanu tajnu: kad god ih zagrli pripadnik suprotnog pola, oni se transformišu u životinje kineskog zodijaka. Uz ovo novo otkriće, Tooru će otkriti da je život sa Soumama neočekivana avantura ispunjena smehom i romantikom.

Komentari

  1. Marija says:

    Da li ce biti ostalih epizoda…?

    1. Zer0Flamer says:

      Za sada nemamo plan da nastavimo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat