Nasumično

Fruits Basket 2019 Sezona 2 Epizoda 22

TV Sub Datum Izlaska Maj 3, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Fruits Basket 2019

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Fruits Basket 2019 Sezona 2 Epizoda 22, gledajte Fruits Basket 2019 Sezona 2 Epizoda 22. Fruits Basket 2019 Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Fruits Basket 2019

Fruits Basket (2019), Furuba, Fruits Basket (Zenpen), フルーツバスケット 1st season
Ocena 8.20
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 63
Tooru Honda je oduvek bila fascinirana pričom o kineskom zodijaku koju joj je voljena majka pričala kao dete. Međutim, iznenadna porodična tragedija menja joj život, a kasnije okolnosti je ostavljaju na miru. Tooru je sada prisiljena da živi u šatoru, ali malo zna da njen privremeni dom boravi na privatnom imanju cenjene porodice Souma. Naišavši jednog dana na njihov dom, nailazi na Shigurea, starijeg rođaka Soumu, i Iuki, „princa“ njene škole. Tooru objašnjava da živi u blizini, ali Soumas na kraju otkriva njenu dobro čuvanu tajnu beskućništva kad je vide kako se jedne noći vraća u svoj šator. Stvari počinju da traže Tooru jer joj ljubazno nude da je prime nakon što čuju za njenu situaciju. Ali ubrzo nakon toga, ona je zatečena u tuči između Iukija i njegovog raspoloženog rođaka Kioua. Pokušavajući da ih zaustavi, ona saznaje da porodica Souma ima sopstvenu dobro čuvanu tajnu: kad god ih zagrli pripadnik suprotnog pola, oni se transformišu u životinje kineskog zodijaka. Uz ovo novo otkriće, Tooru će otkriti da je život sa Soumama neočekivana avantura ispunjena smehom i romantikom.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano