Nasumično

Fate/Grand Order: Absolute Demonic Front of Babylonia Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska October 1, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Fate/Grand Order: Zettai Majuu Sensen Babylonia
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Fate/Grand Order: Absolute Demonic Front of Babylonia Epizoda 6, Watch Fate/Grand Order: Absolute Demonic Front of Babylonia Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Fate/Grand Order: Zettai Majuu Sensen Babylonia always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Fate/Grand Order: Zettai Majuu Sensen Babylonia

Fate/Grand Order -絶対魔獣戦線バビロニア-
Ocena 7.97
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 23 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 22
2016. godina PNE, Veliki Mag Solomon spalio je temelje čovečanstva. Chaldea, tajna organizacija sa misijom da sačuva budućnost čovečanstva, predvidela je izumiranje čovečanstva 2015. godine. Tako je započeta operacija popravljanja Jedinstava u istoriji uzrokovanih svetim gralovima rasejanim po vremenu i prostoru - operacija Grand Order. Koristeći tehnologiju putovanja kroz vreme Rayshift, poslednji Chaldein gospodar Ritsuka Fujimaru i njegov polu-sluga Mash Kirielight otputovali su i uzeli šesto Jedinstvo. Sada odlaze na svoje najopasnije odredište do sada: civilizaciju u doba bogova, 2655. godine PNE, Mesopotamija. Ritsuka i Mash uskoro otkrivaju da Demonske Zveri lutaju zemljom, napadajući ljude i gradove. Usred haosa i terora nalazi se poslednja odbrana čovečanstva - Uruk, grad-tvrđava koji deluje kao prva linija borbe protiv zveri. Bojnom frontom komanduje niko drugi do kralj Gilgamesh, kralj heroja, koji je pomoć potražio od Herojskih Duša i preuzeo ulogu maga da zaštiti svoj grad. Zajedno sa Gilgamesh-om i pozvanim slugama, Ritsuka i Mash moraju zaštititi Uruk od napada Demonskih Zveri i pobediti Savez Tri Boginje koji ima za cilj iskorenjivanje čovečanstva; sve to vreme se nad Urukom nadvija veća pretnja, pripremajući se za njegovo buđenje.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat