Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Dragon Quest Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska October 27, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Dragon Quest: Dai no Daibouken (2020)
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Dragon Quest Epizoda 5, Watch Dragon Quest Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Quest: Dai no Daibouken (2020) always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Dragon Quest: Dai no Daibouken (2020)

Dragon Quest: Dai's Great Adventure, Dragon Quest: Adventure of Dai, ドラゴンクエスト ダイの大冒険
Ocena 7.09
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 24 min. Sezone: Vrsta: Anime
Davno je postojao hrabar mačevalac koji je postao poznat jednostavno kao „heroj“. Bio je demon koji je naneo ljudima patnju. Junak i njegovi drugovi stigli su da izazovu demona na bitku i kombinovanjem njihovih moći bitka je brzo zaključena. Pošto niko nije mogao da pravi probleme, ostrvo je postalo mirno mesto gde su svi mogli da žive zajedno u miru. Nekoliko godina kasnije, demon je oživljen. Naš današnji protagonista Dai živi na udaljenom ostrvu u južnim morima i sanja da postane veliki heroj. Kada čuje za oživljavanje demona, Dai i njegovi prijatelji preuzimaju na sebe da ga zaustave i zlu silu koja ga je oživela. Usput, Dai otkriva identitet „heroja“, istinu koja stoji iza zle sile koja je oživela demona i Daijeve sopstvene skrivene moći koje isplivaju na površinu u vremenima opasnosti.

Komentari

  1. Aleksandar says:

    Dobar anime i napokon se nastavlja prevodit 💪💜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat