Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska October 24, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Epizoda 6, Watch Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

鬼滅の刃
Ocena 8.68
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26
Još od smrti njegovog oca, teret izdržavanja porodice pao je na ramena Tanjiroua Kamada. Iako osiromašeni na zabačenoj planini, porodica Kamado mogu uživati ​​u relativno mirnom i sretnom životu. Jednog dana Tanjirou odluči sići u lokalno selo kako bi zaradio malo novca prodajući ugljen. Na povratku pada noć, prisiljavajući Tanjiroua da se skloni u kuću neobičnog muškarca, koji ga upozorava na postojanje demona koji jedu meso i koji vrebaju u šumi noću. Kad se sutradan konačno vrati kući, dočekuje ga zastrašujući prizor - cijela njegova porodica je zaklana. Još gore, jedini preživjeli je njegova sestra Nezuko, koja je pretvorena u krvožednog demona. Potrošen bijesom i mržnjom, Tanjirou se zaklinje da će osvetiti svoju porodicu i ostati pri svom jedinom preostalom bratu ili sestri. Zajedno s misterioznom grupom koja sebe naziva Korpusom ubica demona, Tanjirou će učiniti sve što je potrebno da ubije demone i zaštiti ostatke čovječanstva svoje voljene sestre.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat