Nasumično

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska Oktobar 24, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Epizoda 5, gledajte Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Epizoda 5. Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

鬼滅の刃
Ocena 8.74
Status: Hiatus Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: , , Vrsta: TV Epizode: 63
Još od smrti njegovog oca, teret izdržavanja porodice pao je na ramena Kamado Tanđiroa. Iako osiromašena na zabačenoj planini, porodica Kamado može uživati ​​u relativno mirnom i srećnom životu. Jednog dana Tanđiro odluči sići u lokalno selo kako bi zaradio malo novca prodajući ugalj. Na povratku pada noć, prisiljavajući Tanđiroa da se skloni u kuću neobičnog muškarca, koji ga upozorava na postojanje demona koji jedu meso i koji vrebaju u šumi noću. Kad se sutradan konačno vrati kući, dočekuje ga zastrašujući prizor - cela njegova porodica je zaklana. Još gore, jedini preživeli je njegova sestra Nezuko, koja je pretvorena u krvožednog demona. Ovladan besom i mržnjom, Tanđiro se zaklinje da će osvetiti svoju porodicu i ostati pri svojoj jedinoj živoj sestri. Zajedno s misterioznom grupom koja sebe naziva Korpusom ubica demona, Tanđiro će učiniti sve što je potrebno da ubije demone i zaštiti ostatke ljudskosti svoje voljene sestre.

Komentari

  1. ok says:

    neverovatno

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano