Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Demon King Daimao Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska August 31, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Demon King Daimao
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Demon King Daimao Epizoda 11, Watch Demon King Daimao Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Demon King Daimao always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Demon King Daimao

いちばんうしろの大魔王
Ocena 6.91
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2010 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12

Sanjajući da zauvek promeni svet, Akuto Sai prelazi na Akademiju Konstant Magija gde se sprijateljuje sa izvanrednim članom nindža klana, Junkom Hattorijem. Na putu do akademije zakleli su se da će svet zajedno učiniti boljim mestom; međutim, situacija se iznenada pogoršava po njegovom dolasku - proriče mu se da će postati Demon King!

Kako se glas o njegovoj sudbini širi, škola počinje da ga se plaši, a Junkovo poverenje u njega posustaje. Iako je Akuto odlučan da ne dozvoli da njegova predviđena budućnost kontroliše njegovu sudbinu, čini se kao da sve što govori i čini služi samo da ojača činjenicu da je predodređen da bude Demon King. Štaviše, okružen je haremom lepih devojaka koje svaka imaju svoje planove za njega, u rasponu od privođenja pravdi do jednostavnog obasipanja ljubavlju. Sa svojim novoprobuđenim moćima, Akuto mora da se izbori sa svojom neprestano rastućom listom nesreće i bori se da dokaže da njegova sudbina nije zapisana u kamenu.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !