Nasumično

Proleće 2010

Angel Beats!

P.A. Works
13 epizode · TV Completed Angel Beats!(エンジェルビーツ)
8.18

Otonaši se budi samo da bi saznao da je mrtav. Devojčica koja koristi puške po imenu Juri objašnjava da su oni u zagrobnom životu, a Otonaši shvata da je jedino čega se seća o sebi njegovo ime. Juri mu kaže da ona vodi Shinda Sekai Sensen (Afterlife Battlefront) i ratuje protiv devojke po imenu Tenši. Ne mogavši da poveruje Jurinim tvrdnjama da je Tenši zla, Otonaši pokušava da razgovara s njom, ali susret ne ide onako kako je nameravao.

Otonaši odlučuje da se pridruži SSS-u i bori se protiv Tenši, ali on se neobično privlači za nju. Pokušavajući da povrati svoja sećanja i razume Tenši, on postepeno razotkriva misterije zagrobnog života.

Bakugan Battle Brawlers: Gundalian Invaders

TMS Entertainment
39 epizode · TV Completed 爆丸バトルブローラーズ Gundalian Invaders
6.22

Bakugan Interspace je sistem virtuelne stvarnosti, gde igrači mogu da se međusobno svađaju i učestvuju na turnirima. Prvobitno dizajniran da pomogne vežbanju i unapređenju veština Bakugana, brzo je postao mesto okupljanja mnogih entuzijasta. Tokom jednog od duela Danme Kuusou, Međuprostor se sruši, a on biva hladan. Pre nego što se osvesti, ponovo doživljava viziju Bakugana u međusobnom ratu. Eksplozija energije koja je pratila Danminu borbu i prouzrokovala isključivanje sistema šalje udarne talase širom galaksije, privlačeći pažnju Dvanaest reda, gundalijske organizacije. Oni se uvlače u Bakugan Međuprostor, tražeći jake prepirke da im se pridruže u njihovom predstojećem ratu sa drugom vanzemaljskom rasom, Neathians-ima. Danma i njegovi pratioci – Shun Kazami i Chouji Marukura – uskoro se nađu uhvaćeni u vanzemaljskom ratu. Međutim, koliko god se čini dalekim, sukob ugrožava sam suverenitet Zemlje i budućnost Bakuganske rase.

Beyblade: Metal Masters

SynergySP, Tatsunoko Production
51 epizode · TV Completed メタルファイト ベイブレード~爆~
6.76

Demon King Daimao

Artland
12 epizode · TV Completed いちばんうしろの大魔王
6.91

Sanjajući da zauvek promeni svet, Akuto Sai prelazi na Akademiju Konstant Magija gde se sprijateljuje sa izvanrednim članom nindža klana, Junkom Hattorijem. Na putu do akademije zakleli su se da će svet zajedno učiniti boljim mestom; međutim, situacija se iznenada pogoršava po njegovom dolasku – proriče mu se da će postati Demon King!

Kako se glas o njegovoj sudbini širi, škola počinje da ga se plaši, a Junkovo poverenje u njega posustaje. Iako je Akuto odlučan da ne dozvoli da njegova predviđena budućnost kontroliše njegovu sudbinu, čini se kao da sve što govori i čini služi samo da ojača činjenicu da je predodređen da bude Demon King. Štaviše, okružen je haremom lepih devojaka koje svaka imaju svoje planove za njega, u rasponu od privođenja pravdi do jednostavnog obasipanja ljubavlju. Sa svojim novoprobuđenim moćima, Akuto mora da se izbori sa svojom neprestano rastućom listom nesreće i bori se da dokaže da njegova sudbina nije zapisana u kamenu.

Giant Killing

Studio Deen
26 epizode · TV Completed Giant Killing, ジャイアントキリング
7.55

East Tokyo United (ETU), već nekoliko godina jedva odoleva da opstane u vrhunskoj fudbalskoj ligi Japana. Preuzeli su sve moguće mere samo da izbegnu ispadanje u niži rang. Situacija biva još lošija, jer je navijača sve manje i manje.
U nadi da poboljšaju svoj učinak u takmičenju i da reše sve probleme u klubu, ETU je angažovao novog trenera, koji je pomalo ekscentričan, a njegovo ime je Tacumi Takeši. Dok je bio mlad, Tacumi je smatran velikim fudbalskim talentom i igračem, i njegovi prvi koraci u fudbalu vode baš iz ovog kluba u koji se vraća ali ovoga puta kao menadžer.
Ali, Tacumi nije uobičajeni menadžer… on je vodio amaterski klub kroz niže ali kvalitetne lige Engleske i koji je odneo pobede protiv daleko jačih klubova sa većim budžetom. Posao u ETU za njega neće biti nimalo lak, jer će njegov klub morati da se susretne sa kvalitetnijim ekipama ali kako god, Tacumi je poznat po nadimku… Ubica Divova.

Kaichou wa Maid-sama!

J.C.Staff
26 epizode · TV Completed 会長はメイド様!
8.04

Biti prvi ženski predsednik studentskog veća nije lako, posebno kada je vaša škola iz srednje škole samo za dečake prešla u mešovitu. Ona koja je od momaka dobila nadimak „Demonska Predsednica“ zbog njenog strogog disciplinskog stila, Misaki Ajuzava, ne plaši se da iskoristi svoje aikido veštine kako bi presudila hordama loših momaka i odbranila devojke Seika srednje škole.

Pa ipak, čak i savršena Ajuzava ima posramljujuću tajnu – ona ​​radi kao služavka u kafiću kako bi pomogla svojoj porodici koja se bori da plati račune. Uspevala je da svoj posao skriva od svojih vršnjaka i zadržavala je svoj besprekorni imidž zvezdastog studenta sve dok jednog dana, kada je najpopularniji momak u školi, Takumi Usui, ušao u taj kafić. Mogao bi uništiti njenu reputaciju u jednom trenutku… ili bi mogao vrteti predsednicu studentskog veća oko svog malog prsta i iskoristiti njenu tajnu kao priliku da joj se približi.

Kiss x Sis

feel.
12 epizode · TV Completed キスシス
6.71

Nakon što je majka Keite Suminoe preminula, njegov se otac odmah oženio, uvodeći u Keitin život dvije pomajke: blizance Ako i Rika. Ali od njihovog sudbonosnog prvog susreta, val incestne ljubavi prema njihovom mlađem bratu svladao je djevojke, započevši doživotnu svađu za njegovo srce.

Sada na kraju svoje srednjoškolske karijere, Keita usrdno uči kako bi mogao pohađati Ako i Rikovu srednju školu. Pritom, međutim, mora riješiti svoja oprečna osjećanja prema svojoj braći i sestrama ili odbiti ili podleći intimnom napretku svojih sestara. Srećom – ili možda nažalost za Keitu – njegove sestre nisu jedine žene koje ga požele, a ne zna se kada će privlačnost iskušenja izvući i dječaka.

Rainbow

Madhouse
26 epizode · TV Completed RAINBOW 二舎六房の七人
8.53

Japan, 1955: Mario Minakami je upravo stigao u Specijalnu školu za reformu u Shounan-u, zajedno sa još pet tinejdžera koji su uhapšeni zbog ozbiljnih krivičnih prijava. Svi dodeljeni u istu ćeliju, upoznaju starijeg zatvorenika Rokuroutu Sakuragi – bivšeg boksera – sa kojim uspostavljaju blisku vezu. Pod njegovim vođstvom i uz obećanje da će se ponovo sastati spolja nakon odsluženja kazne, delinkventi počinju da sagledavaju svoju bezizlaznu situaciju u boljem svetlu. Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin prati sedmoricu ćelija dok se zajedno bore protiv brutalne patnje i poniženja koje su im naneli Ishihara, sadistički čuvar sa nezadovoljstvom na Rokurouti i Gisuke Sasaki, lekar koji uživa u nasilju nad dečacima. Suočeni sa takvim paklenim uslovima, sedmorica zatvorenika moraju sabrati svu snagu koja im je potrebna da prežive sve dok im kazne ne budu izrečene; ali čak i ako to učine, kakvi ih životi čekaju na drugoj strani?

Saraiya Goyou

Manglobe
12 epizode · TV Completed さらい屋 五葉
7.82

Samuraj bez majstora Akitsu Masanosuke je vešt i odan mačevalac, ali njegova naivna, nesigurna priroda iznova i iznova dovodi do toga da ga puste gospodari koji su ga zaposlili. Gladan i očajan, postaje telohranitelj Iaichi-ja, harizmatičnog vođe bande nazvane „Five Leaves“. Iako uznemirena zlokobnim aktivnostima bande, Masa počinje da sumnja da Iaichijeve motivacije nisu onakve kakvima se čine. I uprkos svojim sumnjama, što je dublje uvučen u svet Pet listova, to ga više fasciniraju ovi nevaljali, misteriozni odmetnici.

The Tatami Galaxy

Madhouse
11 epizode · TV Completed The Tatami Galaxy, Yojo-Han Shinwa Taikei, Yojou-Han Shinwa Taikei, Yojohan Shinwa Taikei, 四畳半神話大系
8.60

Čovek je bedan. Uprkos svim njegovim snovima o “živopisnom studentskom životu” ispunjenom crnokosim devojkama koje mu se dopadaju, njegov društveni život ne vodi nigde. On nema devojku, jedini dobar prijatelj stalno mu pravi probleme, a krug u koji mu se pridružio ne donosi mu nikakvu radost. Zato pokušava ponovo, i ponovo, proživljavajući svoje prve dve godine života na fakultetu, donoseći svaki put drugačije odluke, ne sećajući se da je to već ranije radio.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano