Nasumično
Demon King Daimao
Ocena 6.91
Sačuvaj
Već je sačuvalo 47 ljudi

Demon King Daimao

Gledajte čitave epizode Demon King Daimao, preuzmite Demon King Daimao sa srpskim prevodom, Demon King Daimao na srpskom, gledajte Demon King Daimao na Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea.
いちばんうしろの大魔王
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2010 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Demon King Daimao English Subbed on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea. You can also download free Demon King Daimao Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Demon King Daimao on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Demon King Daimao

Sanjajući da zauvek promeni svet, Akuto Sai prelazi na Akademiju Konstant Magija gde se sprijateljuje sa izvanrednim članom nindža klana, Junkom Hattorijem. Na putu do akademije zakleli su se da će svet zajedno učiniti boljim mestom; međutim, situacija se iznenada pogoršava po njegovom dolasku – proriče mu se da će postati Demon King!

Kako se glas o njegovoj sudbini širi, škola počinje da ga se plaši, a Junkovo poverenje u njega posustaje. Iako je Akuto odlučan da ne dozvoli da njegova predviđena budućnost kontroliše njegovu sudbinu, čini se kao da sve što govori i čini služi samo da ojača činjenicu da je predodređen da bude Demon King. Štaviše, okružen je haremom lepih devojaka koje svaka imaju svoje planove za njega, u rasponu od privođenja pravdi do jednostavnog obasipanja ljubavlju. Sa svojim novoprobuđenim moćima, Akuto mora da se izbori sa svojom neprestano rastućom listom nesreće i bori se da dokaže da njegova sudbina nije zapisana u kamenu.

Komentari

  1. Egzon says:

    Svidja mi se

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano