Nasumično

D.Gray-man Sezona 02 Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska Decembar 6, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije D.Gray-man

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite D.Gray-man Sezona 02 Epizoda 12, gledajte D.Gray-man Sezona 02 Epizoda 12. D.Gray-man Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

D.Gray-man

ディー・グレイマン
Ocena 8.06
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2006 Trajanje Epizode: 23 min. per ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 103
Izgubiti voljenu osobu toliko je bolno da bi se ponekad moglo poželjeti da je mogu uskrsnuti - slabost koju zagonetni Millenium Earl iskorištava. Da bi svoje mehaničko oružje učinio poznatim kao "Akuma", on koristi duše mrtvih koje su pozvane natrag. Jednom kad se duša stavi u Akumu, ona je zauvijek zarobljena, a jedini način da je spasim je istjerivanje iz njihovog plovila koristeći oružje Anti-Akuma, "Nevinost". Nakon što je proveo tri godine kao učenik General Crossa, Allen Walker poslan je u Crni poredak - organizaciju koja se sastojala od onih koji su spremni da se bore protiv Akume i Milenijskog grofa - kako bi postao službeni egzorcist. S rukom kao Nevinom i prokletim okom koje može vidjeti duše koje pate unutar Akume, na Allenu i njegovim kolegama Egzorcisima je da zaustave krajnju zavjeru Milenijumskog grofa: onu koja može dovesti do uništenja svijeta.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano