Nasumično

Another – Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska Septembar 2, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Another

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
This title has been categorized as 'mature', therefore may contain intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language that may not be appropriate for underage viewers.
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Another – Epizoda 5, Watch Another – Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Another always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Ikuo Takabaiashi umire sledeći, a Koichijevi školski drugovi počinju da ga ignorišu. Mei objašnjava da ona zaista postoji. Posle incidenta u klasi 3-3 iz 1972. godine, u odeljenju je uvek bio višak učenika. „Višak“ je bio mrtav, ali to nije znao. Niko nije mogao da identifikuje ko je to bio, a smrti su počinjale iz godine u godinu, a niko se nije sećao „viška“ nakon diplomiranja; oni bi nestali. Da bi se to sprečilo, razred se prema jednom učeniku ponaša kao da ne postoji da bi nadoknadio učenika koji je zapravo mrtav. Ove godine to je Mei, a sada Koichi.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano