Nasumično

Zima 2012

Another

P.A. Works
12 epizode · TV Completed アナザー
7.59

1972. godine, popularni učenik odeljenja 3-3 odeljenja Severne srednje škole Iomiiama po imenu Misaki preminuo je tokom školske godine. Od tada je grad Iomiiama obavijen strašnom atmosferom, mračnim tajnama skrivenim duboko u sebi. Dvadeset i šest godina kasnije, 15-godišnji Kouichi Sakakibara prelazi u razred 3-3 severne Iomiiame i ubrzo zatim otkriva da čudno, tmurno raspoloženje kao da obuzima sve učenike. Takođe ga privlači misteriozna studentkinja Mei Misaki koja nosi naočare; međutim, čini se da se ostatak razreda i nastavnici ponašaju prema njoj kao da ona ne postoji. Ne obraćajući pažnju na upozorenja svih uključujući i samu Mei, Kouichi počinje da se približava ne samo njoj, već i istini koja stoji iza jezivog fenomena koji muči klasu 3-3 severne Iomiiame. Druga prati Kouichija, Mei i njihove školske drugove dok su uvučeni u enigmu koja okružuje niz neizbežnih, tragičnih događaja – ali razotkrivanje horora Iomiiame može ih samo koštati krajnje cene.

Black Rock Shooter

Ordet, SANZIGEN
8 epizode · Completed Black Rock Shooter, BRS (TV), ブラック★ロックシューター
6.82

Prvog dana srednje škole, Mato Kuroi slučajno naiđe na Jomi Takanaši, stidljivu, povučenu devojku za koju se odmah zainteresuje. Mato daje sve od sebe da razgovara sa Jomi, želeći da se sprijatelji sa njom. U početku je izbegavaju, ali led se probija kada Jomi slučajno primeti ukrasnu plavu pticu pričvršćenu na Matov telefon, koja je iz knjige “Li’l ptice u igri”. Otkrivši da imaju zajednički interes, njih dvoje stvaraju snažno prijateljstvo.

U alternativnom univerzumu, mlade devojke postoje kao paralelna bića, Mato kao Black★Rock Shooter, a Iomi kao Mrtvi majstor. Nekako, čini se da ono što se dešava u jednom svetu utiče na drugi, a nesvesne te činjenice, devojke se nesvesno zapetljaju u nitima sudbine.

Danshi Koukousei no Nichijou

Sunrise
12 epizode · TV Completed 男子高校生の日常
8.29

Lutajući holovima sve dečake srednje škole Sanada North, tri su bliska druga: ekscentrični kolovođa sa hiperaktivnom maštom Hidenori, strastveni Jošitake i racionalni i razboriti Tadakuni. Njihovi životi ispunjeni su džinovskim robotima, istinskom ljubavlju i intenzivnom dramom … barem u njihovoj živopisnoj mašti. U stvarnosti, oni su samo svakodnevni trio običnih momaka koji pokušavaju da provedu vreme, ali ko je rekao da svakodnevni život ne može biti zanimljiv? Bilo da se radi o zamršenoj rekonstrukciji RPG-a ili neočekivanom romantičnom susretu na obali reke u zalasku sunca, Danshi Koukousei no Nichijou obiluje bizarnim, ali urnebesno povezanim situacijama koje su sve samo ne svakodnevne.

High School DxD

TNK
48 epizode · TV Completed High School DxD, Highschool DxD, ハイスクールD×D
7.40

Učenik srednje škole Issei Hioudou vaš je vodeći perverznjak koji svojim životom ne radi ništa produktivno, viri po ženama i sanja da jednog dana ima svoj harem. Čini se da stvari traže Isseja kada ga lepa devojka pozove na spoj, iako se ispostavlja da je pali anđeo koji ga zverski ubija! Međutim, on dobija drugu životnu priliku kada ga prelepi stariji učenik Rias Gremori, koji je vrhunski đavo, oživljava kao svog slugu, regrutujući Issei u redove školskog kluba za okultna istraživanja. Polako se prilagođavajući svom novom životu, Issei mora da trenira i bori se da bi preživeo u nasilnom svetu anđela i đavola. Svaka nova avantura dovodi do mnogih urnebesnih (i rizičnih) trenutaka sa njegovim novim drugovima, sve vreme čuvajući svoj novi život u tajnosti od svojih prijatelja i porodice u srednjoj školi DkD!

Inu x Boku SS

David Production
12 epizode · TV Completed Inu X Boku Secret Service, Youko x Boku SS, 妖狐×僕SS
7.45

Ririchiyo Shirakiin zaštićena je kćerka poznate porodice. Sa svojom sitnom građom i bogatim statusom, Ririchiyo je čitav život zaštićena i ovisna djevojka, ali sada je odlučila sve to promijeniti. Međutim, postoji samo jedan problem – mlada djevojka ima oštar jezik koji ne može kontrolirati i strašne komunikacijske vještine.

Uz pomoć prijatelja iz djetinjstva, Ririchiyo se nastanjuje u Maison de Ayakashi, skrovitom apartmanskom kompleksu visoke sigurnosti koji je, kako to nedodirljivi 15-godišnjak uskoro otkriva, dom mnoštvu bizarnih pojedinaca. Nadalje, njihove neobične ličnosti nisu najčudnije kod njih: svaki stanovnik Maison de Ayakashi, uključujući Ririchiyo, zapravo je napola čovjek, napola youkai.

Ali Ririchiyoovi problemi tek su počeli. Kao uvjet boravka u novom domu, mora je pratiti agent tajne službe. Ririchiyoov novi partner, Soushi Miketsukami, zgodan je, tih … ali smiješno privržen i jezivo pokoran. Sa Soushi, njenim novim natprirodnim susjedima i početkom srednje škole, čini se da je pred Ririchiyoom težak put.

Natsume Yuujinchou Shi

Brain's Base
13 epizode · TV Completed Natsume's Book of Friends Season 4, Natsume Yuujinchou Four, Natsume Yuujinchou 4, Natsume Yujincho 4, 夏目友人帳 肆
8.67

Takaši Natsume, plahi youkai stručnjak i gospodar Knjige prijatelja, nastavlja put ka samorazumevanju i prihvatanju uz pomoć prijatelja i novih i starih. Njegov najvažniji saveznik i dalje je njegov proždrljivi i milosrdni telohranitelj, arogantni, ali žestoko zaštitnički duh vukova Madara – ili Njanko-sensei, kako Madaru nazivaju u uobičajenom maskiranju neugledne, napuhane mačke.

Natsumea, dok je nakratko odvojen od Njanko-senseija, zaseda i kidnapuje čudna grupa maskiranih youkaija nalik majmunima, koji su ga odneli u svoju šumu dok očajnički traže Knjigu prijatelja. Shvativši da je njegov “sluga” izvučen ispod njegovog nosa, Njanko-sensei traži pomoć Natsumeovih youkai prijatelja i pokreće akciju spasavanja. Međutim, šuma duhova majmuna ima mnogo opasnih neprijatelja, uključujući klan Matoba, starog Natsumeovog neprijatelja.

Nisemonogatari

Shaft
11 epizode · Completed 偽物語
8.16

Preživeti napad vampira, upoznati nekoliko devojaka koje muče natprirodni entiteti i pokušaj da se probije kroz život neke su od stvari sa kojima se srednjoškolac Kojomi Araragi u poslednje vreme suočio. Povrh svega, jednog jutra se budi i otkriva da ga je kidnapovala i vezala njegova devojka Hitagi Senđogahara. Nakon što se sukobila sa Deišu Kaikijem, prevarantom koji je prevario Senđogaharinu porodicu, ona je preuzela na sebe da zatvori Araragija kako bi ga zaštitila od prevaranta. Ali kada Araragi dobije izbezumljenu poruku od svoje sestre Karen, saznaje da i ona biva umešana.

Uz Karenine nevolje, njegova druga sestra, Cukihi, ima svoje probleme. A kada dve misteriozne žene koje kao da znaju više nego što bi trebalo o Araragiju i njegovoj posebnoj grupi prijatelja kroče u njihove živote, čak ni on nije mogao da predvidi njihove prave ciljeve, niti katastrofalne istine koje će uskoro biti otkrivene.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano