Nasumično

Another – Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska Septembar 2, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Another

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
This title has been categorized as 'mature', therefore may contain intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language that may not be appropriate for underage viewers.
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Another – Epizoda 2, gledajte Another – Epizoda 2. Another Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

U školi, Koichijeva školska drugarica Naoia Teshigavara pušta da se prokaže da je klasa 3-3 prokleta. Muči Mei, ali je privlači, Koichi pita Sanae Mizuno, medicinsku sestru u bolnici, o devojci koja je možda umrla u noći njegovog otpusta. Sanae otkriva da je student te noći zaista umro, a moglo bi se zvati Misaki, šokirajući Koichi. Ulazi u misterioznu prodavnicu lutaka, gde pronalazi lutku sa Meinim likom, i upoznaje samu Mei koja odlučuje da pokaže Koichi šta joj je ispod oka.

Another

アナザー
Ocena 7.59
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2012 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12
1972. godine, popularni učenik odeljenja 3-3 odeljenja Severne srednje škole Iomiiama po imenu Misaki preminuo je tokom školske godine. Od tada je grad Iomiiama obavijen strašnom atmosferom, mračnim tajnama skrivenim duboko u sebi. Dvadeset i šest godina kasnije, 15-godišnji Kouichi Sakakibara prelazi u razred 3-3 severne Iomiiame i ubrzo zatim otkriva da čudno, tmurno raspoloženje kao da obuzima sve učenike. Takođe ga privlači misteriozna studentkinja Mei Misaki koja nosi naočare; međutim, čini se da se ostatak razreda i nastavnici ponašaju prema njoj kao da ona ne postoji. Ne obraćajući pažnju na upozorenja svih uključujući i samu Mei, Kouichi počinje da se približava ne samo njoj, već i istini koja stoji iza jezivog fenomena koji muči klasu 3-3 severne Iomiiame. Druga prati Kouichija, Mei i njihove školske drugove dok su uvučeni u enigmu koja okružuje niz neizbežnih, tragičnih događaja - ali razotkrivanje horora Iomiiame može ih samo koštati krajnje cene.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano