Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Yami Shibai (Sezona 6) Epizoda 13

TV Sub Datum Izlaska April 18, 2021 · ? views · Postavio Gvimpi · Serije Yami Shibai
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Yami Shibai (Sezona 6) Epizoda 13, Watch Yami Shibai (Sezona 6) Epizoda 13, don't forget to click on the like and share button. Anime Yami Shibai always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Yami Shibai

Yamishibai: Japanese Ghost Stories, Theater of Darkness, 闇芝居
Ocena 7.05
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2013 Trajanje Epizode: 4 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 104
Jamišibai je stil animacije koji se sastoji od slikovnih priča čiji su motivi okruženi i bazirani na glasinama, i urbanim legendama širom istorije Japana.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !