Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Wonder Egg Priority – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska February 27, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Wonder Egg Priority
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Wonder Egg Priority – Epizoda 4, Watch Wonder Egg Priority – Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Wonder Egg Priority always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Pošto je Rika okamenjena, Ai je u bekstvu i bori se da zaštiti dve devojke od najneprijatnijeg ubice sa kojim se dosad suočila. U međuvremenu, četvrto dete se takođe bori da zaštiti devojke u Jajima.

Wonder Egg Priority

ワンダーエッグ・プライオリティ
Ocena 8.32
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12

Ai, mlada devojka zatvorenog tipa, koja pokušava da ne komunicira sa drugima. Jedno oko drži skriveno iza kose. Jednog dana, slučajno svrati do puste arkade, gde upozna „Aku“. Vrteći gaču na njihov nagovor, ona stiče „Čudesno Jaje“ i od tog trenutka njena sudbina počinje da se menja...

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat