Nasumično

Wonder Egg Priority – Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska April 5, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Wonder Egg Priority
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Wonder Egg Priority – Epizoda 12, Watch Wonder Egg Priority – Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Wonder Egg Priority always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Prijateljstva su testirana dok Ai i Neiru shvataju koliko je Riku i Momoe koštala „pobeda“. Ai odlučuje da se ponovo bori uprkos onome što je naučila, ali devojčica koja ovog puta izlazi iz svog Jajeta možda je više nego što je predvidela.

Wonder Egg Priority

ワンダーエッグ・プライオリティ
Ocena 8.32
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12

Ai, mlada devojka zatvorenog tipa, koja pokušava da ne komunicira sa drugima. Jedno oko drži skriveno iza kose. Jednog dana, slučajno svrati do puste arkade, gde upozna „Aku“. Vrteći gaču na njihov nagovor, ona stiče „Čudesno Jaje“ i od tog trenutka njena sudbina počinje da se menja...

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat