Nasumično

Violet Evergarden – Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska Decembar 5, 2020 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Violet Evergarden

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Violet Evergarden – Epizoda 8, gledajte Violet Evergarden – Epizoda 8. Violet Evergarden Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Violet Evergarden

ヴァイオレット・エヴァーガーデン
Ocena 8.63
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 13

Veliki rat se napokon završio nakon četiri duge godine sukoba; prelomljen na dva dela, kontinent Telesis polako je ponovo počeo da cveta. U krvoproliću je uhvaćena Violet Evergarden, mlada devojka odgajana sa jedinom svrhom da uništi neprijateljske linije. Hospitalizovana i osakaćena u krvavom okršaju tokom poslednje ratne faze, ostale su joj samo reči osobe kojoj je bila najdraža, ali bez razumevanja njihovog značenja.

Oporavljajući se od rana, Violet započinje novi život radeći u CH Postal Services nakon što se raspadnula sa novom porodicom staratelja. Tamo ona sasvim slučajno svedoči delu „Lutke sa automatskim pamćenjem“, amanulacijama koje ljudske misli i osećanja prepisuju u reči na papiru. Potaknuta tim pojmom, Violet počinje da radi kao lutka sa automatskim pamćenjem, trgovina koja će je odvesti u avanturu, koja će preoblikovati živote svojih klijenata i nadam se da će dovesti do samootkrivanja.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano