Nasumično

Zima 2018

Citrus

Passione
12 epizode · TV Completed シトラス
6.53

Tokom leta svoje prve godine srednje škole, majka Juzu Aihare se preudala, primoravši je da se prebaci u novu školu. Modnoj društvenoj devojci kao što je Juzu, ovaj nezgodni događaj je samo još jedna prilika da stekne nove prijatelje, zaljubi se i konačno doživi prvi poljubac. Na nesreću, Juzuini snovi i stil nisu u skladu sa njenom novom ultrastrogom školom za devojčice, ispunjenom poslušnim zatvaranjima i prekomernim skiperima. Njen lepršav izgled uspeo je da privuče pažnju Mei Aihare, lepe i impozantne predsednice studentskog saveta, koja odmah nastavlja da senzualno miluje Juzuino telo u pokušaju da joj oduzme mobilni telefon.

Potpuno iscrpljena od svog prvog dana, Juzu dolazi kući i otkriva šokantnu istinu – Mei je zapravo njena nova polu sestra! Iako se Juzu u početku trudi biti prijatelj s njom, Meina rutina hladnih ramena primorava Juzu da je počne zadirkivati. Ali pre nego što je Juzu uspela da završi rečenicu, Mei je prisili na zemlju i poljubi je, a Juzu očajnički pokušava da se oslobodi. Kad završi, Mei izleti iz sobe, ostavljajući Juzu da razmišlja o pravoj prirodi svog prvog poljupca i tajnama mučenog izraza u očima svoje nove sestre.

Darling in the FranXX

A-1 Pictures, CloverWorks, Trigger
24 epizode · TV Completed ダーリン・イン・ザ・フランキス
7.35

U dalekoj budućnosti čovečanstvo su gotovo izumrle od gigantskih zveri poznatih kao Klakosaursi, prisiljavajući preživele ljude da se sklone u masivne gradove tvrđave zvane Plantaže. Deca koja su ovde odgajana obučena su za pilotiranje džinovskih mehanizama poznatih kao FranXX – jedino oružje za koje se zna da je efikasno protiv klakosaurusa – u parovima dečaci-devojčice. Odgojena sa jedinom svrhom pilotiranja ovim mašinama, ova deca ne znaju ništa o spoljnom svetu i mogu dokazati svoje postojanje samo odbranom svoje rase.

Hiro, ambiciozni pilot FranXX-a, izgubio je motivaciju i samopouzdanje nakon što je pao na testu sposobnosti. Preskačući ceremoniju mature, Hiro se povlači u šumsko jezero, gde nailazi na misterioznu devojčicu sa dva roga koja joj izrastaju iz glave. Ona se predstavlja svojim kodnim imenom Zero Two, za koje se zna da pripada zloglasnom FranXX pilotu poznatom kao „Ubica partnera“. Pre nego što Hiro uspe da probavi susret, Plantažu potresa iznenadni napad Klakosaura. Zero Two zahvaća stvorenje u svom FranXX-u, ali je u okršaju teško oštećeno i sruši se blizu Hira. Pronašavši svog partnera mrtvog, Zero Two poziva Hiro da zajedno sa njom upravlja mehanikom, a dvojac lako porazi Klakosaura u narednoj borbi. Sa novim partnerom pored sebe, Hiro je dobio priliku za iskupljenje za svoje prošle neuspehe, ali po koju cenu?

Death March to the Parallel World Rhapsody

Connect, Silver Link.
12 epizode · TV Completed デスマーチからはじまる異世界狂想曲
6.58

Ichirou Suzuki, programer blizu tridesetih godina, davi se u poslu. Iznošen, na kraju ima priliku da nadoknadi san, samo da se probudi i otkrije u fantazijskom RPG svetu, koji je zbijen od igara koje je u stvarnosti otklanjao. Na ovom novom mestu shvata da se njegov izgled ne samo promenio u mlađu verziju sebe, već se i njegovo ime promenilo u Satou, nadimak koji je koristio dok je izvodio beta testove na igrama.

Međutim, pre nego što Satou u potpunosti shvati njegovu situaciju, vojska guštera kreće u napad na njega. Prinuđen da baci moćnu čaroliju u znak odmazde, Satou ih potpuno izbriše i njegov nivo se povećava na 310, efektivno maksimizirajući njegovu statistiku. Sada, kao pustolov visokog nivoa, naoružan obiljem veština i nikakvim načinom da se vrati u stvarnost, Satou kreće u istraživanje ovog čarobnog novog sveta.

Fate/Extra: Last Encore

Shaft
10 epizode · TV Ongoing Fate/EXTRA Last Encore
6.31

Tehnološki pakao koji se maskira kao raj, Akademija Tsukimihara je veštačka srednja škola koja služi kao postavka za sledeći rat Svetog grala. Stvoren od računara Mesečeve ćelije, školu naseljavaju duše projektovane Zemljom koje imaju i najmanju sposobnost da postanu „Majstori“. Od ovih 256 duša, 128 će biti izabrano za glavni turnir i dobiće Slugu. Sa svim odabranim Mastersima, Akademija aktivira čišćenje, ciljajući preostale oblike života za eliminaciju. Budeći se u lokvi sopstvene krvi, Hakuno Kishinami odbija da umre. Podgrejan nepoznatim osećanjima mržnje, on se zavetuje da će se boriti za opstanak. Dok se bori da pobegne od nemilosrdnog progonitelja, pronalazi grimizno sečivo uronjeno u zemlju; i izvlačeći ga, Hakuno poziva svog slugu Sablju, koji trenutno uništava svog progonitelja u naletu latica ruže. Svojom novootkrivenom moći, Hakuno sada mora započeti put do jezgra Mesečeve ćelije, Kaveza Angelice. Tamo će otkriti razlog ovog veštačkog sveta i tajne sopstvene prošlosti natopljene krvlju.

Killing Bites

LIDENFILMS
12 epizode · TV Completed キリングバイツ
6.66

Nakon nesvesnog učešća u otmici, student koledža Juuia Nomoto pronalazi svoje prijatelje kako ih je zverski ubila Hitomi Uzaki, srednjoškolka koju su pokušali da otmu. Prisiljen da je odveze na neotkrivenu lokaciju, zatiče se kao nagrada za smrtni meč između dva Therianthropes-a, supermoćnih hibrida čoveka i životinje stvorenih naprednom genskom terapijom. Kao jedan od ovih hibrida, Hitomi koristi brzinu i neustrašivost koju je stekla svojim genima ratela da zlobno pošalje svog neprijatelja i spasi Juuia od sigurne smrti.

Kokkoku

Geno Studio
12 epizode · TV Completed 刻刻
7.06

Nakon što su propali 19 razgovora za posao u jednom danu, snovi Juri Yukawa o iseljavanju iz roditeljskog doma potpuno su propali. Zaglavljena u životu sa svojom majkom koja radi, Nobukom, NEET-ovim bratom Tsubasom, otpuštenim ocem Takafumijem i samohranom sestrom Sanae, jedina nada za ovu porodicu da podigne pristojnu odraslu osobu je njen mali nećak Makoto. Međutim, život ove porodične porodice koja se bori preokreće se na gore kad misteriozna organizacija nasilno otme Makoto i Tsubasu i zadrži ih za otkupninu. Sa samo 30 minuta da zločincima isporuči pet miliona jena, Jurijev djed njoj i Takafumi otkriva opasno moćnu tajnu.

Nudijući krv mističnom kamenu svog djeda, njih troje ulaze u svijet “Stasisa”, verzije svog svijeta u kojem vrijeme staje za sve osim za korisnike. Kad su stigli na odredište, njihovi napori na spašavanju se pokvare kad ih napadne iznenađujuća grupa ljudi koja se nekako može kretati unutar Stasisa. Iako se svaka nada čini izgubljenom, čudovišni div, poznat samo pod nazivom Herald, pojavljuje se usred kaosa, čija je namjera i motivacija toliko zagonetna koliko i sama priroda ovog bezvremenog svijeta.

Miira no Kaikata

8bit
12 epizode · TV Completed How to Keep a Mummy, How to keep a mummy, ミイラの飼い方
7.43

Učenik srednje škole Sora Kashiwagi navikao je primati bizarne poklone od svog oca koji je na ekspediciji širom svijeta. Nažalost, ti darovi nisu ništa drugo nego noćne more. Kao rezultat toga, kad mu otac pošalje ogroman paket iz Egipta, Sora se pripremi za najgore, samo da bi ga dočekao Mii-kun – slatka mumija veličine pinte! Iako je u početku bio oprezan, Sora ubrzo saznaje da je Mii-kun bezopasan, nježno stvorenje koje žudi za pažnjom. Tijekom svog zabavnog svakodnevnog života, nevjerojatni par upoznaje druge ljude s jedinstvenim kućnim ljubimcima, a istovremeno jača zajedničku vezu. Iako je držanje kućnog ljubimca težak zadatak, Sora se brine o simpatičnom Mii-kunu.

Record of Grancrest War

A-1 Pictures
24 epizode · TV Completed グランクレスト戦記
7.26

Kontinent Atlatan ponovno se proguta u ratnom plamenu nakon stravičnog događaja poznatog kao Velika tragedija u dvorani. Ono što je trebala biti radosna prigoda koja će uspostaviti mir između Unije Fantasia i tvorničkog saveza, braka Sir Alexisa Dousea i Lady Marrine Kreische, umjesto toga bila je tragedija. Dok su mladenci i mladoženja prolazili prolazom, ceremoniju je iznenada prekinula snažna konvergencija “Kaosa”, mračne energije iz druge dimenzije koja kvari zemlju i na svijet donosi čudovišta i demone. Iznutra se u toj energiji pojavio Demon Lord iz Diabolosa, zlo biće koje je trenutno ubilo nadvojvode obje frakcije, razbivši svaku nadu u mir među njima.

Nakon što nije uspio spriječiti ovu katastrofu, Siluca Melete, mag saveza, putuje kroz selo zaraženo kaosom kako bi studirao kod glavnog mađioničara. Kad je presretne skupina vojnika koji surađuju s Federacijom, Silucu spašava Theo Cornaro, mladi ratnik koji nosi tajanstveni “Grb”, čarobni simbol koji svom vlasniku daje mogućnost da odagna kaos. Nemajući odanosti određenoj domeni, Theo se nada postići čin Gospodara kako bi mogao osloboditi svoj rodni grad Sistinu od njenog tiranskog vladara i kaosa koji se širi unutar njega. Impresioniran njegovim plemenitim ciljem, Siluca sklapa čarobni ugovor s Theom i njih dvoje kreću na put kako bi uspostavili ravnotežu u svojoj ratom razorenoj zemlji.

The Testament of Sister New Devil (Shinmai Maou no Testament Departures)

Production IMS
1 epizode · OVA Completed 新妹魔王の契約者 DEPARTURES
6.93

Basara Tojo je srednjoškolac koji studira na akademiji Hijirigasaka kada se njegov otac Jin iznenada “ponovno oženi” i pita Basaru želi li imati sestre. Basara upoznaje svoje dvije nove, slatke polusestre, Mio Naruse i Mariju Naruse. Nakon što njegov otac ode u inozemstvo, Basara brzo otkrije da su dvije sestre zapravo dio demonskog klana, a on bi trebao biti s klanom heroja. Mio, demonska princeza, prisilno pokušava sklopiti ugovor o gazdi i slugi s Basarom, ali Marija je na kraju učinila suprotno, s Basarom kao gospodarom. Basara zatim nastavlja ulaziti u scenarije ecchi-ja, uglavnom kako bi zaštitio Mio od progona drugih demona koji se bave njezinim nasljeđem, koje je prenijelo od bivšeg gospodara demona Wilberta.

Violet Evergarden

Kyoto Animation
13 epizode · TV Completed ヴァイオレット・エヴァーガーデン
8.63

Veliki rat se napokon završio nakon četiri duge godine sukoba; prelomljen na dva dela, kontinent Telesis polako je ponovo počeo da cveta. U krvoproliću je uhvaćena Violet Evergarden, mlada devojka odgajana sa jedinom svrhom da uništi neprijateljske linije. Hospitalizovana i osakaćena u krvavom okršaju tokom poslednje ratne faze, ostale su joj samo reči osobe kojoj je bila najdraža, ali bez razumevanja njihovog značenja.

Oporavljajući se od rana, Violet započinje novi život radeći u CH Postal Services nakon što se raspadnula sa novom porodicom staratelja. Tamo ona sasvim slučajno svedoči delu „Lutke sa automatskim pamćenjem“, amanulacijama koje ljudske misli i osećanja prepisuju u reči na papiru. Potaknuta tim pojmom, Violet počinje da radi kao lutka sa automatskim pamćenjem, trgovina koja će je odvesti u avanturu, koja će preoblikovati živote svojih klijenata i nadam se da će dovesti do samootkrivanja.

Yuru Camp △

C-Station
12 epizode · Completed
8.27

Iako bi savršeni odmor za većinu devojaka njenih godina mogao biti fensi odmor sa njihovim voljenima, Rin Šima provodi slobodne dane kampujući sama u podnožju planine Fuđi. Od postavljanja šatora do sakupljanja drva za ogrev, ona je uvek sve radila sama i ne planira da napusti svoj mali samotni svet.

Međutim, ono što započne kao jedno od uobičajenih Rininih kampovanja, nekako završi kao iznenađenje za dvoje kada je izgubljena Nadešiko Kagamihara primorana da se skloni u svoj kamp. Prvobitno nameravajući da sama vidi živopisni pogled na planinu Fuđi, Nadešikoini planovi se poremete kada na kraju zaspi delimično do svog odredišta. Sama i bez drugog izbora, ona traži pomoć od jedine druge osobe u blizini. Uprkos brzopletom predstavljanju, dve devojke ipak uživaju u hladnoj noći, jedu ramen i razgovaraju dok ih logorska vatra greje. Čak i nakon što ju je Nadešikoina sestra konačno pokupila kasnije te noći, obe devojke ćutke razmišljaju o mogućnosti još jednog zajedničkog kampovanja.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano