Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Vampire Knight Epizoda 06

TV Sub Datum Izlaska December 17, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Vampire Knight
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Vampire Knight Epizoda 06, Watch Vampire Knight Epizoda 06, don't forget to click on the like and share button. Anime Vampire Knight always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Vampire Knight

ヴァンパイア騎士〈ナイト〉
Ocena 7.05
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2008 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26
Veseli Yuuki Cross i grubi Zero Kiryuu članovi su disciplinske komisije na Cross Academy, koja smješta dvije vrlo različite klase: dnevnu i noćnu. Njihov posao sastoji se u održavanju reda između razreda kada se odsele. Iako se to možda ne čini posebno teškim zadatkom, Dnevna klasa nije svjesna istine koja stoji iza Noćne klase - njihovi krajnje raskošni učenici su vampiri. Prije deset godina, Yuuki je spasio od napada vampira Kaname Kuran, vampir Čiste krvi. Sada je Kaname vođa Noćne klase, a Yuuki-jev položaj disciplinske komisije omogućava joj da ga ponovo vidi, što joj otežava osjećaje prema njemu. U međuvremenu, Nula gaji bijelu mržnju prema svim vampirima i vjeruje da nikada ne mogu živjeti u skladu s ljudima. Ali tajna iz nulte prošlosti uskoro prijeti krhkom miru svih na akademiji i stvari možda više nikada neće biti iste.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !