Nasumično

Uzaki-chan Wants to Hang Out! Epizoda 06

TV Sub Datum Izlaska Novembar 1, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Uzaki-chan Wants to Hang Out!

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
This title has been categorized as 'mature', therefore may contain intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language that may not be appropriate for underage viewers.
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Uzaki-chan Wants to Hang Out! Epizoda 06, gledajte Uzaki-chan Wants to Hang Out! Epizoda 06. Uzaki-chan Wants to Hang Out! Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Uzaki-chan Wants to Hang Out!

宇崎ちゃんは遊びたい!
Ocena 7.11
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: , Vrsta: TV Epizode: 25
Na početku prve godine fakulteta, Hana Uzaki se ponovo sastaje sa Šinići Sakuraijem, starijim kolegom s kojim je bila u istom klubu tokom srednje škole. Međutim, na njeno veliko iznenađenje, ovaj nekadašnji aktivni učenik je postao "usamljenik" i radije provodi svoje slobodno vreme u miru i tišini. Uzaki radi sve što može kako bi sprečila Sakuraija da bude "sam", od ubeđivanja da idu u bioskop do odlaska na njegov posao. Iako je Sakurai smatra iritantnom i zamornom, i dalje se bori sa Uzakinim trikovima i nestašlucima, čak i ako zna da će njena živahna ličnost njih dvoje dovesti u razne komične situacije. Uprkos tome, kako dani prolaze, njihov odnos postaje sve bolji, do te mere da ljudi oko njih misle da su par. U svakom slučaju, kad god Uzaki poželi da se druži sa svojim starijim kolegom, zabavna i divna ludost sigurno sledi!

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano