Nasumično

Trigun Epizoda 24

TV Sub Datum Izlaska Novembar 30, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Trigun

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Trigun Epizoda 24, gledajte Trigun Epizoda 24. Trigun Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Trigun

トライガン
Ocena 8.24
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 1998 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 26
Vash the Stampede je čovjek s nagradom od 60.000.000.000 USD na glavi. Razlog: on je nemilosrdni zlikovac koji baca otpad na sve one koji mu se suprotstavljaju i iz zabave izravnava čitave gradove, donoseći mu naslov "Humanoidni tajfun". Ostavlja trag smrti i razaranja gdje god krene, i svatko se može smatrati mrtvim ako uspostavi kontakt očima - ili barem tako govore glasine. Zapravo, Vash je velika mekinja koja tvrdi da nikad nije oduzela život i izbjegava nasilje po svaku cijenu. Sa svojom ludom opsesijom krafni i bufovskim stavom, Vash prelazi pustaru planete Gunsmoke, a sve to slijede dvije agentice osiguranja, Meryl Stryfe i Milly Thompson, koje pokušavaju minimalizirati njegov utjecaj na javnost. Ali uskoro, njihove nezgode evoluiraju u situacije života ili smrti, dok je grupa legendarnih atentatora pozvana da triou nanese patnju. Vashova mučna prošlost će se razotkriti, a njegov moral i principi gurnuti do prijelomne točke.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano