Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Tokyo Ghoul Sezona 1 – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska Septembar 16, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Tokyo Ghoul
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Tokyo Ghoul Sezona 1 – Epizoda 4, Watch Tokyo Ghoul Sezona 1 – Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Tokyo Ghoul always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Kaneki počinje da dobija lekcije iz samoodbrane od Iomo-a. Upoznaje Itori, koja vodi sopstveni bar, i prijatelj je sa Utom i Iomoom. Sa Kanekijem se sprijatelji Tsukiiama, ghoul koji je poznavao Rizea, koji takođe uživa u čitanju i koji poseduje druge, više epikurejske

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga