Nasumično

Tokyo Ghoul Sezona 1 – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska Septembar 16, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Tokyo Ghoul

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Tokyo Ghoul Sezona 1 – Epizoda 4, gledajte Tokyo Ghoul Sezona 1 – Epizoda 4. Tokyo Ghoul Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Kaneki počinje da dobija lekcije iz samoodbrane od Iomo-a. Upoznaje Itori, koja vodi sopstveni bar, i prijatelj je sa Utom i Iomoom. Sa Kanekijem se sprijatelji Tsukiiama, ghoul koji je poznavao Rizea, koji takođe uživa u čitanju i koji poseduje druge, više epikurejske

Tokyo Ghoul

東京喰種-トーキョーグール-
Ocena 7.82
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2014 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12
(Sezona 1) Tokio je postao okrutan i nemilosrdan grad - mesto gde opaka stvorenja zvana "ghouls" postoje pored ljudi. Građani ove nekada velike metropole žive u stalnom strahu od ovih krvoločnih divljaka i njihove žeđi za ljudskim mesom. Međutim, najveća pretnja koju ovi ghouli predstavljaju je njihova opasna sposobnost da se maskiraju pod ljude i stapaju sa društvom. Zasnovan na najprodavanijoj natprirodnoj horor mangi Sui Ishida, Tokio Ghoul prati Kena Kanekija, stidljivog, knjižnog studenta, kojeg trenutno privlači Rize Kamishiro, strastveni čitalac poput njega samog. Međutim, Rize nije baš onakva kakva se čini, a ovaj nesrećni sastanak gura Kanekija u mračne dubine neljudskog sveta duhova. U preokretu sudbine, Kanekija spašava zagonetna konobarica Touka Kirishima, i tako započinje svoj novi, tajni život kao polu-ghoul / polu-čovek koji mora pronaći način da se integriše u oba društva.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano