Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Tokyo 24th Ward Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska January 7, 2022 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Tokyo 24th Ward
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Tokyo 24th Ward Epizoda 1, Watch Tokyo 24th Ward Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Tokyo 24th Ward always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Tokyo 24th Ward

Tokyo 24th Ward, Tokyo Twenty Fourth Ward, 東京24区
Ocena 7.23
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2022 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime
Daleki Zapadni Administrativni Region je veštačko ostrvo locirano u Tokio zalivu. Šuta, Koki i Ran su prijatelji koji se poznaju ceo svoj život uprkos različitim stilovima života. Međutim, određeni incident je promenio sve. Godinu dana nakon toga, tri prijatelja su se slučajno sreli na dan sećanja na katastrofu. Njihovi telefoni su istovremeno zazvonili. Zvao ih je prijatelj za koga su mislili da je mrtav i govori im da moraju doneti bitnu odluku. Tri prijatelja sada moraju da zaštite ostrvo i meštane istog.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat