Nasumično

Zima 2022

Akebi-chan no Sailor-fuku (Akebi’s Sailor Uniform)

CloverWorks
12 epizode · Completed Akebi's Sailor Uniform, 明日ちゃんのセーラー服
7.75

Još od malih nogu, Komiči Akebi je oduvek obožavala mornarske uniforme, čak je išla toliko daleko da je zamolila majku da je sašije ako uspe da uđe u mamin alma mater, Roubai akademiju. I tako, kada je primljena u prestižnu školu, Komiči je u ekstazi. Međutim, na njeno veliko iznenađenje, srednja škola više ne koristi mornarske uniforme kao kodeks oblačenja – po čemu se Komiči izdvaja od svojih školskih drugova. Uprkos tome, Komiči dobija dozvolu da nastavi da nosi tradicionalnu odeću. Sa obnovljenim samopouzdanjem, Komiči upoznaje fascinantne drugove iz razreda dok zajedno doživljavaju školski život. Pod šarenim pljuskom rascvetanih perspektiva čeka ih uzbudljivo sutra!

Baraou no Souretsu (Requiem of the Rose King)

J.C.Staff
? epizode · Completed 薔薇王の葬列
6.61

Kruna Engleske je bila žestoko osporavana kroz istoriju, a u srednjem veku niz velikih građanskih ratova postao je poznat kao “Ratovi ruža”. Polažući pravo na presto, vojvoda od Jorka nastoji da svrgne kralja Henrija VI i njegovog naslednika kako bi i sam postao kralj.

U mračnom danu ispunjenom mnogim lošim predznacima, vojvoda dobija sina: Ričarda Plantageneta, trećeg od njegovog imena. Kako njegovo telo nije ni muško ni žensko, po rođenju ga očekuju majčinske kletve. Njena mržnja definiše njegovo detinjstvo, što dovodi do dubokog gađenja prema sopstvenom telu i negativne reakcije na to da ga nazivaju demonom.

Ričard odrasta uznemiren vizijama bivšeg neprijatelja Engleske, Jovanke Orleanke, koja se ruga da će doneti propast svima koji ga poznaju. On veruje da može da dostigne spasenje pomažući svom ocu da ostvari svoju sudbinu da postane kralj. Međutim, proklet očekivanjima i majke i Jovanke, da li će Ričardovi postupci umesto toga odvući njegovu porodicu u tamu?

Da Wang Rao Ming

BigFireBird Animation
12 epizode · ONA Completed 大王饶命
7.57

Ovo je priča o siročetu, Lu Šuu. On nije obično siroče, već metačovek koji doživljava promene u sebi, svojoj zemlji i svetu u zoru magične ere. Gledajte kako Lu Šu kreće na putovanje da usavrši svoje neobične sposobnosti zajedno sa svojom sestrom, simpatičnom i harizmatičnom Lu Sjaoju. Na putu će naići na natprirodne događaje, prepreke, pa čak i na najmoćnije ljude u svojoj zemlji. Kako će Lu Šu iskoristiti sve svoje sposobnosti i preživeti svoju beskrajnu listu rivala i protivnika?

Futsal Boys!!!!!

Diomedea
12 epizode · Completed
5.60

Priča o franšizi smeštena je u svet više od jedne decenije nakon što je futsal naglo narastao u globalnoj popularnosti. Protagonista Haru Jamato gleda prvenstvo U-18 svetskog kupa i inspirisan je japanskim igračem po imenu Tokinari Tenouji. Pridružuje se futsal timu srednje škole Koio Academi sa ciljem da postane igrač kao što je Tenouji. Tamo pronalazi prijatelje i zajedno se suočavaju sa rivalima.

Girls’ Frontline

Asahi Production
? epizode · Completed ドールズフロントライン
6.10

Nakon trećeg svjetskog rata, narodi razoreni biološkim ratovanjem više nemaju sposobnost zaštititi pustoš, pa je obrana tih teritorija prepuštena privatnim vojnim tvrtkama poput Griffina & Kryugera, čiji su android vojnici ili “taktičke lutke” zaduženi za borbu protiv zle android vojske Sangvisa Ferrija. Sada M4A1, neodlučna, ali potencijalno sposobna vođa elitnog tima “Anti-Kiša” mora zaštititi svoje suborce u nizu operacija kako bi pokušala povratiti prednost protiv Sangvisa Ferrija.

JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean

David Production
38 epizode · ONA Completed JoJo's Bizarre Adventure: Stone Ocean, JoJo's Bizarre Adventure Part 6: Stone Ocean, ジョジョの奇妙な冒険 ストーンオーシャン
8.93

Peta Sezona animea Jojo’s Bizzare Adventures koja prati Đolin Kuđo.

Kenja no Deshi wo Nanoru Kenja

Studio A-CAT
12 epizode · Completed She Professed Herself Pupil of the Wise Man, Kendeshi, 賢者の弟子を名乗る賢者
6.26

Sa dostojanstvenim telom veterana i dugom belom bradom, mag za pozivanje Danbalf bio je jedan od najjačih likova igrača u onlajn igrici za više igrača za više igrača Ark Earth Online, čak najavljena kao vojska jednog čoveka. Zajedno sa &kuot;Devet mudrih magova&kuot; i kralja Solomona, formirali su kraljevstvo Alkait, igrača maga. Ali jednog dana, Danbalf i ostalih devet mudrih maga iznenada nestaju, ne ostavljajući nikakav trag za sobom.

U nastojanju da potroši svoje kredite koji su istekli, Danbalf je kupio kozmetički komplet i popravio svoj lik; međutim, slučajno je zaspao tokom procesa prilagođavanja. Kada se probudi, Danbalf ne samo da primećuje da je svet Ark Earth Online postao realističniji, već otkriva i da se pretvorio u slatku devojku! Nakon što je stigao u Alcait, saznaje da je prošlo 30 godina otkako je navodno nestao.

Sada zadužen da pronađe druge nestale magove od strane kralja Solomona, strastveni igrač proglašava svoj novi identitet kao Mira – Učenica Mudraca Danbalfa – i upušta se da dokaže svoje nasleđe

Koroshi Ai

Platinum Vision
12 epizode · Completed Love of Kill, 殺し愛
7.16

Tihi i stoički Chateau Dankvorth je lovac na glave. Njena meta: Son Riang-ha, ozloglašeni ubica poznat po tome što je ubio 18 zvaničnika visoke klase u jednoj noći. Do danas, njegova ubistva ostaju brza, efikasna i krvava. Međutim, nakon što je Son Riang-ha savladao Šatoa u njihovom prvom susretu, on otkriva svoje namere: i on je za njom, ciljajući na njeno srce.

Pokušaji sina Riang-ha da joj uhvati pogled su, u najmanju ruku, jedinstveni. On joj nudi poklone u obliku njenih trenutnih meta, vezanih i izlupanih, i učiniće sve da provedu više vremena zajedno. Šato nevoljno pristaje na ovaj čin i tako počinje ljubavna igra mačke i miša između dvoje ubica.

My Dress-Up Darling

CloverWorks
? epizode · Completed その着せ替え人形は恋をする
8.40

Traumatizovan incidentom iz detinjstva u kojem je njegova prijateljica pokazala mržnju prema tradicionalnim lutkama, Vakana Gođo provodi svoje dane potpuno sam i pronalazi utehu u prostoriji za šivenje u njegovoj srednjoj školi. Za Vakanu, ljudi kao prelepa Marin Kitagava, devojka u modi koja ima mnoštvo prijatelja, su kao vanzemaljci sa drugog sveta. Ali kada vedra Marin—ona koja se nikada ne stidi— zatekne Vakanu kako šije jednog dana posle škole, ona pokušava da njenog tihog školskog druga zainteresuje za njen hobi: kosplejing! Hoće li Vakanino ranjeno srce moći da izdrži invaziju ovog seksi vanzemaljca?

Orient

A.C.G.T.
24 epizode · TV Completed オリエント
6.59

Pre pet godina, Musaši je obećao svom prijatelju Kođirou Kanemakiju da će, kada odrastu, postati samuraji, formirati trupu i krenuti u misije ubijanja onija. Ali od tada su se stvari promenile. Pošto društvo sada hvali i obožava demone, samuraji se izbegavaju i pljuju.

Plašeći se da otkrije svoj san da postane samuraj, Musaši se uklapa u gradsku dogmu tako što postaje rudar dok u tajnosti vežba svoje mačevanje. U međuvremenu, uprkos tome što je direktan potomak samuraja, Kođiro odustaje od obećanja datog prijatelju. Međutim, nakon što je Musaši spasio od iskustva bliske smrti, njegova perspektiva se menja. Iako još uvek u sukobu, Kođiro kreće na putovanje sa Musašijem u nadi da će otkriti svoja prava osećanja.

Boreći se protiv svega i svačega, ovaj tim zaranja glavom u nepoznati svet ubijanja zveri, ne znajući šta im život sprema. Sada jašući gvozdene konje, petnaestogodišnji heroji planiraju da povrate ukaljanu reputaciju samuraja i pročiste svet od demona.

Sabikui Bisco

OZ
12 epizode · Completed Rust-Eater Bisco, 錆喰いビスコ
7.46

Akaboši Bisko je impulsivni “Čuvar šečuraka” koji jurca kroz Vetar Rđe, od kojih zarđa sve što dodirnu i koji ljudima donose smrt. Kako bi spasao svog gospodara, kreće na putovanje u potrazi za Rđojedom, pečurkom koja leči od rđe. Zajedno sa prelepim mladićem, Milom, kao partnerom, Bisko kreće na avanturu punu uspona i padova.

Sasaki to Miyano

Studio Deen
12 epizode · Completed Sasaki and Miyano, Sasamiya, 佐々木と宮野
7.71

Mijano provodi dane mirno čitajući Dečaci; Voli stripove i brine o tome koliko mu je lice devojačko – sve dok slučajni susret ne dovede do svađe sa njegovim starijim Sasakijem. Zaintrigiran svojim poletnim juniorom Mijanom, delikventni Sasaki koristi svaku priliku da se približi…

Shenmue the Animation

Telecom Animation Film
13 epizode · TV Completed シェンムー
6.91

Nakon što je bio svedok ubistva svog oca u porodičnom dođou, Hazuki Riou posvećuje svoj život pronalaženju odgovornog čoveka – misiju koja ga vodi sa ulica Jokosuke u Japanu do velike metropole Hong Konga i šire. Uskoro će saznati da su veće, mistične sile u igri dok trenira da postane vrhunski borilački vešt u svojoj potrazi za osvetom

Tensai Ouji no Akaji Kokka Saisei Jutsu

Yokohama Animation Lab
12 epizode · Completed The Genius Prince's Guide to Raising a Nation Out of Debt, 天才王子の赤字国家再生術
7.34

Nije lako biti genije…

Princ Wein spreman je počiniti izdaju. I tko mu može zamjeriti? Suočen s nemogućim zadatkom vladanja svojim patetičnim malim kraljevstvom, ovaj jadnik jednostavno ne može uhvatiti predah! Ali sa svojom briljantnom idejom da svoju zemlju proda na aukciji, ovaj lijeni princ trebao bi se jednom zauvijek povući. Ili je to bio plan… sve dok njegove izdajničke planove ne dovedu do katastrofalnih posljedica — naime, slučajnih pobjeda i naklonosti njegovog naroda!

The Missing 8

Wit Studio
? epizode · ONA Completed The Missing 8
?

Razoreni svijet ── Androidi i roboti žive tamo. “Poppy” je android koji izgleda kao čovjek. Androida “Punkuna” ne zanimaju ljudi. Jedne noći, zvijezda je pala ispred njih dok su gledali u nebo…

Tokyo 24th Ward

CloverWorks
12 epizode · TV Completed Tokyo 24th Ward, Tokyo Twenty Fourth Ward, 東京24区
6.70

Daleki Zapadni Administrativni Region je veštačko ostrvo locirano u Tokio zalivu. Šuta, Koki i Ran su prijatelji koji se poznaju ceo svoj život uprkos različitim stilovima života. Međutim, određeni incident je promenio sve. Godinu dana nakon toga, tri prijatelja su se slučajno sreli na dan sećanja na katastrofu. Njihovi telefoni su istovremeno zazvonili. Zvao ih je prijatelj za koga su mislili da je mrtav i govori im da moraju doneti bitnu odluku. Tri prijatelja sada moraju da zaštite ostrvo i meštane istog.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano