Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

The World Ends With You The Animation Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska June 19, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Subarashiki Kono Sekai The Animation (The World Ends With You The Animation)
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download The World Ends With You The Animation Epizoda 11, Watch The World Ends With You The Animation Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Subarashiki Kono Sekai The Animation (The World Ends With You The Animation) always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Subarashiki Kono Sekai The Animation (The World Ends With You The Animation)

The World Ends with You The Animation, It's a Wonderful World, This Wonderful World, Subarashiki Konosekai, Subaseka, TWEWY, すばらしきこのせかい The Animation
Ocena 10
Status: Završen Studio: , Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Neku Sakuraba, petnaestogodišnji dečak sa hobijem za muziku i grafite, budi se u, čini se, trgovačkoj četvrti Šinuja u Tokiju u Japanu. Nemajući pojma zašto je tamo, on otvara ruku shvatajući da drži čudan crni bedž. Nakon što ga prevrne rukom, misli ljudi koji ga okružuju počinju da mu se odjednom slijevaju u glavu. Iznenađen, Neku otkriva da je u stanju da čita misli drugih i pretpostavlja da to ima neke veze sa crnim bedžom koji drži. Mobilni telefon počinje da mu zvoni u džepu i on ne može da razazna da li je njegov ili nije. Pojavljuje se tekstualna poruka: "Dosegnite 104. Imate 60 minuta. Ne uspi i bićeš obrisan. - Kosači." Nakon što otkrije da ne može izbrisati poruku, tajmer od 60 minuta utiskuje mu se u desnu ruku. Neku je u Šibuji kako bi igrao „Kosačevu Igru“ koja traje ukupno sedam dana. Svi igrači igre imaju crni bedž sa lobanjom.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat