Nasumično

The Girl I Like Forgot Her Glasses Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska Septembar 6, 2023 · ? views · Postavio Licdu · Serije The Girl I Like Forgot Her Glasses

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite The Girl I Like Forgot Her Glasses Epizoda 10, gledajte The Girl I Like Forgot Her Glasses Epizoda 10. The Girl I Like Forgot Her Glasses Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

The Girl I Like Forgot Her Glasses

Suki na Ko ga Megane wo Wasureta
Ocena 7.31
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2023 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 13
Kao drugarica Ai Mie, Kaede Komura uvek ima svoju pažnju usmerenu na nju. Privučen njenim slatkim šarmom, sve što želi je da ga ona gleda tim prelepim očima ispod naočara. Ali samo nekoliko dana nakon što se upoznala, Kaede primećuje nešto drugačije na Ai: oči joj žmire i nedostaju joj naočare. Ipak, on je i dalje smatra divnom! Neočekivano, Ai ima tendenciju da zaboravi naočare. Imajući užasan vid, teško prolazi kroz dan u školi. Srećom, Kaede je više nego voljna da joj pomogne. Kako Ai počinje da se oslanja na njega, Kaedeina osećanja prema njoj još više rastu. Isto tako, uprkos svojoj kratkovidosti, Kaede polako postaje osoba kojoj se Ai uvek nada da će videti.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano