Nasumično

The Dungeon of Black Company Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska July 21, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije The Dungeon of Black Company
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download The Dungeon of Black Company Epizoda 2, Watch The Dungeon of Black Company Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime The Dungeon of Black Company always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

The Dungeon of Black Company

The Dungeon of Black Company, 迷宮ブラックカンパニー
Ocena 7.36
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: Jul 9, 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Zasnovano na komičnoj, fantastičnoj, šonen mangi Jasumure Joheija (Yasumura Youhei). Kinđi, koji ne poseduje ni gram radne etike, je lenjivac u svom modernom životu. Jednog dana, skapira da je prebačen u drugi svet - ali ne u stilu velikog, fantastičnog heroja dočekanog širom raširenih ruku. Smesta mu uvaljuju da radi užasan posao! Zarobljen od strane zle rudarske kompanije u svetu fantazije, Kinđi će sada stvarno naučiti šta znači naporno raditi!

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat