Nasumično

The Daily Life of the Immortal King – Epizoda 9

ONA Sub Datum Izlaska November 26, 2021 · ? views · Postavio MayDone · Serije The Daily Life of the Immortal King
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download The Daily Life of the Immortal King – Epizoda 9, Watch The Daily Life of the Immortal King – Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime The Daily Life of the Immortal King always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

The Daily Life of the Immortal King

The Daily Life of the Immortal King, Xian Wang de Ri Chang Sheng Huo, 仙王的日常生活
Ocena 7.19
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 18 min. po ep. Vrsta: ONA

Kao kultivacijski genij koji je svake dvije godine, otkako je navršio godinu dana, postigao novo područje, Wang Ling gotovo je nepobjedivo postojanje s prednošću koja je daleko izvan njegove kontrole. Ali sada, kad mu je šesnaest godina, suočava se sa svojom najvećom bitkom do sada - srednjom školom. Kad se jedan za drugim pojavljuju izazovi, njegovi planovi za srednjoškolski život izgledaju sve dalje i dalje...


Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat