Nasumično

The 100 Girlfriends Who Really, Really, Really, Really, Really Love You Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska Jul 8, 2024 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije The 100 Girlfriends Who Really, Really, Really, Really, Really Love You

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite The 100 Girlfriends Who Really, Really, Really, Really, Really Love You Epizoda 10, gledajte The 100 Girlfriends Who Really, Really, Really, Really, Really Love You Epizoda 10. The 100 Girlfriends Who Really, Really, Really, Really, Really Love You Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

The 100 Girlfriends Who Really, Really, Really, Really, Really Love You

The 100 Girlfriends Who Really, Really, Really, Really, Really Love You, Hyakkano, 君のことが大大大大大好きな100人の彼女
Ocena 8.19
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2023 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV
Po završetku osnovne škole, Rentaro Aiđo uspeva da se ispovedi devojci koju voli. Nažalost, biva odbijen, što je već stoti put za redom. Nakon toliko pretrpljenih odbijanja, odlazi do svetilišta za spajanje parova i moli se s nadom da će konačno dobiti devojku u srednjoj školi. Iznenada, bog svetilišta se pojavljuje i obećava Rentarou da će upoznati sto srodnih duša u srednjoj školi. Iako je bio skeptičan na početku, Rentaro brzo shvata istinu iza reči boga kada mu dve njegove srodne duše - Hakari Hanazono i Karane Inda - priznaju ljubav istog dana kada ga upoznaju. Međutim, postojao je detalj koji je bog zaboravio da kaže Rentarou: ako bilo koja od njegovih srodnih duša ne uspe da uspostavi vezu s njim, umreće. Sada zarobljen u pitanju života i smrti, Rentaro odlučuje da bude sa svim svojim srodnim dušama. Sa srcem toliko velikim da ga može podeliti među sto devojaka, Rentaro čini najbolje od svog neočekivanog srednjoškolskog života, dok se porodica Rentaro neprestano širi!

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano