Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Tensai Ouji no Akaji Kokka Saisei Jutsu – Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska January 12, 2022 · ? views · Postavio MayDone · Serije Tensai Ouji no Akaji Kokka Saisei Jutsu
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Tensai Ouji no Akaji Kokka Saisei Jutsu – Epizoda 1, Watch Tensai Ouji no Akaji Kokka Saisei Jutsu – Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Tensai Ouji no Akaji Kokka Saisei Jutsu always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Tensai Ouji no Akaji Kokka Saisei Jutsu

The Genius Prince's Guide to Raising a Nation Out of Debt, 天才王子の赤字国家再生術
Ocena 7.34
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2022 Sezone: Vrsta: Anime
Nije lako biti genije... Princ Wein spreman je počiniti izdaju. I tko mu može zamjeriti? Suočen s nemogućim zadatkom vladanja svojim patetičnim malim kraljevstvom, ovaj jadnik jednostavno ne može uhvatiti predah! Ali sa svojom briljantnom idejom da svoju zemlju proda na aukciji, ovaj lijeni princ trebao bi se jednom zauvijek povući. Ili je to bio plan... sve dok njegove izdajničke planove ne dovedu do katastrofalnih posljedica — naime, slučajnih pobjeda i naklonosti njegovog naroda!

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat