Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge – Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska August 8, 2021 · ? views · Postavio MayDone · Serije Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge – Epizoda 6, Watch Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge – Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge

Tanaka-kun is Always Listless, 田中くんはいつもけだるげ
Ocena 7.88
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Za srednjoškolca Tanaku čin bezvoljnosti način je života. Poznat po svojoj nepažnji i sposobnosti da zaspi bilo gdje, Tanaka se moli da svaki dan prođe bez problema kao i prošli, nastojeći sačuvati svoj lijeni način života koliko god može izbjegavajući situacije koje zahtijevaju da se napregne. Zajedno sa svojim pouzdanim prijateljem Ohtom koji mu pomaže u zadacima koje ne može izvršiti, letargični tinejdžer neprestano se bavi događajima koji ga sprječavaju da doživi tihe i mirne dane za kojima čezne.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !