Nasumično

Sword Art Online – Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska Septembar 14, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Sword Art Online

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Sword Art Online – Epizoda 2, gledajte Sword Art Online – Epizoda 2. Sword Art Online Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Sword Art Online

ソードアート・オンライン
Ocena 7.31
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2012 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 97
2022. godine virtuelna stvarnost je napredovala velikom brzinom i pokrenuta je masovna igra uloga pod nazivom Svord Art Online (SAO). Uz pomoć "NerveGear" tehnologije, igrači mogu da kontrolišu svoje avatare u igri koristeći samo svoje misli. Kazuto Kirigaia, nadimka "Kirito", među nekoliko je srećnih entuzijasta koji se dočepaju prve pošiljke igre. Prijavite se da se nađe sa deset hiljada drugih u živopisnom i razrađenom svetu Aincrada, jednom punom fantastičnog srednjovekovnog oružja i jezivih čudovišta. Međutim, u okrutnom razvoju događaja, igrači ubrzo shvataju da se ne mogu odjaviti; kreator igre ih je zarobio u svoj novi svet dok ne završe svih sto nivoa igre. Da bi pobegao Aincradu, Kirito će sada morati da komunicira i sarađuje sa svojim igračima. Neki su saveznici, dok su drugi neprijatelji, poput Asune Iuuki, koja zapoveda vodećoj grupi koja pokušava da pobegne iz nemilosrdne igre. Da stvar bude gora, Svord Art Online nije sve zabava i igre: ako umru u Aincradu, umiru i u stvarnom životu. Kirito se mora prilagoditi svojoj novoj stvarnosti, boriti se za svoj opstanak i nadati se da će se osloboditi svog virtuelnog pakla.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano