Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

SSSS.Dynazenon Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska June 16, 2021 · ? views · Postavio Gvimpi · Serije SSSS.Dynazenon
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download SSSS.Dynazenon Epizoda 1, Watch SSSS.Dynazenon Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime SSSS.Dynazenon always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

SSSS.Dynazenon

SSSS.DYNAZENON
Ocena 7.02
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: Apr 2, 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Država: Vrsta: Anime Epizode: 12
Jednog dana posle škole, učenik prve godine srednje škole Iomogi Asanaka nailazi na izgladnelog čoveka ispod mosta. Predstavljajući se kao Gauma, čudni lutalica obaveštava Iomogija da je on "korisnik kaijua", osoba koja se bavi "kaiju" —Čudovišta koja nanose štetu gradu i njegovim građanima. Sledeće večeri, Iomogi nailazi na Gaumu i njegovog kolegu iz razreda Iume Minami. Istovremeno se u naseljenom delu grada pojavljuje kaiju. Zbog Gaumine nedostatka iskustva u kontroli kaijua, iz užarene torbice iznosi misteriozni predmet, pozivajući džinovskog robota poznatog kao Dinazenon. Zahtevajući saradnju četvoro ljudi, mehanika u svoj kokpit uvlači Gaumu, Iomogija, Minamija i Koiomi Iamanaku - nezaposlenog čoveka koji je lutao ulicom. Njihov susret sa kaiju označava početak njihovog zapleta sa kaiju eugenistima - kaiju korisnicima koji manipulišu kaijuom u nenamernoj nameri - i njihovim naporima da otkriju puni potencijal Dinazenona

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat