Nasumično

Slam Dunk – Epizoda 61

TV Sub Datum Izlaska Mart 6, 2023 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Slam Dunk

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Slam Dunk – Epizoda 61, gledajte Slam Dunk – Epizoda 61. Slam Dunk Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Slam Dunk

スラムダンク
Ocena 8.53
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 1993 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 101

Hanamići Sakuragi, ozloglašen zbog svoje ćudi, ogromne visine i vatrenocrvene kose, upisuje se u  srednju školu Šohoku, nadajući se da će konačno dobiti devojku i prekinuti svoj rekord 50 uzastopnih odbijanja. Međutim, njegova ozloglašenost mu prethodi, što dovodi do toga da ga većina učenika izbegava. Ubrzo, nakon određenih događaja, Hanamićiju ostaju dve nepokolebljive misli: „Mrzim košarku“ i „Očajnički mi treba devojka“.

Jednog dana, devojka po imenu Haruko Akagi prilazi mu bez ikakvog znanja o njegovoj naravi i pita ga da li voli košarku. Hanamići se odmah do ušiju zaljubljuje u nju, izgovarajući vatreno potvrdno. Zatim ga vodi u fiskulturnu salu, gde ga pita da li može da zakuca. U pokušaju da impresionira Haruko, on skoči, ali umesto zakucavanja udari glavom pravo u tablu. Kada Haruko obavesti kapitena košarkaškog tima o Hanamićijevim gotovo neljudskim fizičkim sposobnostima, on se polako uvlači u prijateljstvo i takmičenje u sportu zbog kojeg je ranije bio ogorčen.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano